Style

Ljubav

Mlad Mesec u znaku Device: Tri znaka Zodijaka očekuje divno iznenađenje!

Sutra je njihov srećan dan! Tri znaka Zodijaka očekuje divno iznenađenje dok je mlad Mesec u znaku Device! Zanimljivo je što će i Mesec i Sunce u tom trenutku biti u znaku Device što prema navodima astrologa znači da ćemo imati priliku da ostvarimo velike ciljeve i postignemo stare planove.

Mlad Mesec u znaku Device: Tri znaka Zodijaka očekuje divno iznenađenje! Svet Plus
Mlad Mesec u znaku Device pojaviće se na nebu 17. septembra. Zanimljivo je što će i Mesec i Sunce u tom trenutku biti u znaku Device što prema navodima astrologa znači da ćemo imati priliku da ostvarimo velike ciljeve i postignemo stare planove.

Ovaj mlad Mesec je u najvrednijem i analitičnom znaku Zodijaka i od nas najviše očekuje da se dobro organizujemo.

Njegova energija vam pomaže da steknete bolju svest i jasnoću o stvarima koje želite da napravite. Takođe, u ovom trenutku Saturn kreira trigon sa Mesecom i jača vašu produktivnost.
Vreme je da steknemo disciplinu i čvrsto verujemo i radimo na ostavrenju ličnih ambicija. Saturnov uticaj i mlad Mesec u Devici predstavljaju pragmatičnu energiju koja podiže svest i pomaže vam da prevaziđete granice, budete prizemni, realistični i znate tačno kako da radite za ostvarenje svojih ciljeva.

Tri znaka Zodijaka imaće najviše sreće i uspeha tokom mladog Meseca:
Bik

Mlad Mesec u Devici donosi vam sjajne mogućnosti da završite projekte koji vam puno znače. Moguće je da će mnogi Bikovi zanimljiv hobi pretvoriti u biznis. Aktivirajte se i realizujte svoje ideje. Ne dozvolite da vas strah od neizvesnosti sabotira na putu ka uspehu. Unesite strast u svaki svoj projekat, pobrinite se za detalje i trud će vam se uskoro isplatiti.
Devica

Mlad Mesec u vašem znaku je idealan trenutak za novi početak i sjajne prilike za razvoj. Fokusiraćete se više na sebe i bićete svesniji svojih sposobnosti. Ovo je dobro vreme za kreiranje velikih planova, ali je važno da u skorije vreme napravite prvi korak. Dobro razmislite o promeni profesije i šta vam to može istovremeno doneti profit i zadovoljstvo.
Jarac

Na vašem horizontu naziru se uspesi. Vrlo ste inspirisani, ali i tačno znate kako da iskalkulišete i izbegnete rizik. Naporno ste radili i sada na naplatu stiže sav vaš trud. Istražite svoje nove ideje, igrajte se, prepustite se novim zanimljivim iskustvima. Intuicija vas podstiče da istražite nove teritorije uspešnog i srećnog načina života. Iskoristite priliku!
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>