Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Znaci prevare! Lav vara jer mu nedostaje uzbuđenje, Ovan jer više nije zaljubljen!

Prvi znaci prevare! Otkrijte ih... Lav vara jer mu nedostaje drama i uzbuđenje, Ovan jer više nije zaljubljen. Vrlo je nezahvalno uperiti prst u jedan astrološki znak i reći – Da, oni su najvećče varalice. Ipak, postoji nekoliko nagoveštaja kod svakog od znakova, koji mogu biti povod ili prvi znak da je prevera na pomolu.

Znaci prevare! Lav vara jer mu nedostaje uzbuđenje, Ovan jer više nije zaljubljen! Svet Plus
Portal Mali horoskop je izdvojio nekoliko saveta kako da primetite te znake i da iz glave svog partnera izbrišete pomisao o prevari.


Ovan
Ako se energični Ovan odluči za prevaru, to će biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi. Ovnovi su sportski tipovi koji su uvek spremni za akciju i ako ne možete da izdržate njihov tempo može se dogoditi da nastave da rade neke stvari bez vas.


Ovnovi takođe, imaju i ego koji zahteva puno tetošenja, pa vam preporučujemo da ih obasipate fizičkom nežnošću i redovno obnavljate osećaj zaljubljenosti.Bik
Bikovi su vrlo odani znakovi, pa će varati samo ako misle da im partneri nisu dovoljno predani.

Bikovi su takođe, vrlo puteni, pa ih je moguće odvesti na pogrešan put i obećanjem zadovoljstva.Bikove ćete usrećiti ako im pokazujete koliko ih volite, s puno intimnih trenutaka, pripremanjem omiljenih jela i malim ljubavnim porukama.

Blizanci
Nemirnim Blizancima treba intelektualno podražavanje kako bi ostali povezani s partnerom. Najlakše ih je zapričati.Ako vas Blizanac prevari, verovatno se radi o zaluđenosti, a ne o fizičkoj privlačnosti. Dakle, moguće su internet preljube koji naginju korišćenju mašte.


Blizance sprečiti da odlutaju i zadržite ih samo za sebe stvarima koje će ih terati na razmišljanje, kao i seksi razgovorima.
 Rak
Nežni i osećajni Rakovi ne varaju – osim kad su preosetljivi. Jedan od najčešćih razloga za prevaru je slabo samopouzdanje.


Preosetljivi Rakovi koji ne osećaju dovoljno ljubavi potražiće osećaj vrednosti i nežnosti negde drugde. Zato bolje uverite svoje Rakove koliko ih volite i koliko su vam potrebni.
Lav
Lavovi su vatreni znakovi koji teže drami i uzbuđenju. Vole da budu u centru pažnje i najbolji u svemu, pa nije ni čudo da ih lako možete zadovoljiti s par maštovitih trikova u krevetu i uz nekoliko hvalospeva vezanih za njihove “krevetne” sposobnosti.


Ako vas Lav ipak prevari, nemojte se iznenaditi ako se radi o mlađoj verziji vas samih – Lavove privlači mlada energija jer im je starenje bolna točka.

Devica
Device su ozbiljni znakovi i često mogu biti prekritični i prema sebi, ali uglavnom su kao zemljani znakovi vrlo odani.U slučaju Devica moguće je da postanu nezadovoljne ako ih vi kritikujete ili ako imaju osećaj da im ne pružate dovoljno. Ako želite da sprečite da vas Devica vara, morate ih prihvatiti takve kakve jesu. 
Vaga
Ovaj romantičan znak po svojoj prirodi je uravnotežen i varanje nije velika opasnost. Ali, su društveni i vole flert, pa je moguće da sebe dovedu u neprijatnu situaciju.Ako ste sposobni da s vašom Vagom razvijete odlično prijateljstvo, to će ojačati vašu romantičnu vezu. Dobra zabava uz mnogo nežnosti ključ je Vagine sreće i vernosti.
Škorpija
Škorpije su strastveni znakovi koje često poistovećuju s varanjem. To, naravno, nije u potpunosti pravedno.


Ovaj znak je prepun tajni i vrlo je intenzivan. Škorpije su neverovatno odane, ali imaju strastvenu telesnu narav i snažnu želju za uzbuđenjem. Najbolja stvar koju možete učiniti je da prihvatite njihove čudne zahteve i pripremite se za maraton u krevetu.Strelac
Vatreni Strelčevi su željni akcije i avanture. Spavaća soba nije izuzetak.Uvek su u pokretu i u potrazi za novim iskustvima. Treba samo paziti da ne očijukaju previše jer im to može doneti svakakve nevolje. Zato uživajte u energiji svog Strelca i dajte im onoliko slobode koliko možete. Jarac
Smireni i hladni Jarac je odan partner. Disciplina i kontrola vrline su koje im “otežavaju” neveru.


Oni zahtevaju poštovanje i obožavanje svojih partnera i nedostatak te dve stvari može dovesti do Jarčevog lutanja, ali se uglavnom radi o časnim znakovima, radije će vas ostaviti nego prevariti.Vodolija
Pomalo odsečeni od sveta i više u intelektualnim vodama, Vodolije nije najromantičniji znak, ali imaju potrebu da budu važni svojim partnerima.Vodolije će vrlo često izgube u svojim idejama i otkrićima da neće ni primetiti da zanemaruju partnera. Zbog svoje zaboravljive prirode i zaluđenosti vlastitim svetom, Vodolije će češće biti žrtve prevare, nego oni koji varaju.


Budući da se radi o jednom od najnepredvidljivijih znakova najbolji savet je da i vi budete podjednako nepredvidljiv.
Ribe
Zanesene i snene Ribe imaju bujnu maštu, pa najčešće imaju romantične ideje o večnoj ljubavi koju im donosi sudbina.


Baš zbog te bujne mašte i strastvene želje za čarolijom ljubavi Ribe će često postati nezadovoljne jednom kad im veza uđe u smirenu fazu.


Ako povremeno obnovite magične ljubavne trenutke, vaša Riba će biti sigurna kako ste vi stvarno ono što im je sudbinom predodređeno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mali horoskop

Povezane vesti:


>