Lepota

Ljubav

Kosa i najmodernije boje predstojeće sezone!

Kosa i najmodernije boje predstojeće sezone! Ukoliko vam je dosadila trenutna boja kose i ako ste spremne da je menjate, isprobajte neku od sledeće četiri moderne jesenje nijanse.

Kosa i najmodernije boje predstojeće sezone!





Plava gljiva

Ova nijansa odražava pepeljastu nijansu gljive. Ona nije plava u tradicionalnom smislu; plava gljiva boja je koja čini savršenu prelaznu nijansu. Ona je upravo na spektru između svetlo smeđe i tamno smeđe ili pepeljastija nijansa plave. S obzirom na to da se ne može ubrojati u bilo koju od pomenute dve kategorije, idealna je za plavuše koje žele malo tamniju boju kose, ali i za brinete koje žele da budu malo svetlije.






Sombre

Nežnija i manje intenzivna varijanta ombrea, sombre je mnogo suptilniji te pruža prirodniji izgled. Vrhovi su svetliji sa suptilnim nagoveštajima tamnije nijanse. Pored toga, sombre se veoma lako održava, izgleda veoma glamurozno, a osim što promoviše prirodni izgled kose, odlično se slaže i sa gotovo svakim tenom.









Hladna kafa


Topli, nežni tonovi smeđe sa nagoveštajem kakaoa i karamele jedan su od trendova koji su u prvom planu tokom jesenje sezone, a nabolje od svega je to što odlično pristaju skoro svakom tenu. Zapravo, ova nijansa se može opisati i kao mešavina multidimenzionalnih smeđih tonova koji su ukombinovani sa suptilnom crvenkastom toplinom koja stvara efekat raskošnog i bogatog mahagonija.







Prepečeni kokos

Idealna je za sve smeđokose dame, kojima je kosa posvetlela tokom letnje sezone, a koje bi želele da dobiju boju koja je svjetlija, ali ne u potpunosti plava. Ukoliko ste brineta, ova boja će vam odlično stajati. S obzirom na to da vam je koren kose već taman, boja prepečenog kokosa jednostavan je način, veoma lagan za održavanje, da vašoj kosi dodate bogat, dimenzionalni efekat pomoću svetlih tonova.










Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>