Region

Svet

Spisateljica Jasmina Ana o nepristojnim ponudama koje dobija!

Spisateljica Jasmina Ana o nepristojnim ponudama koje dobija! Osim što je dobila pozitivne kritike za svoj roman, Jasmina Ana se, kako je objasnila, srela i sa mnogobrojnim predrasudama onih koji knjigu nisu pročitali, osudama lažnih moralista, ali je doživela i da joj muškarci nude novac za s**s.

Spisateljica Jasmina Ana o nepristojnim ponudama koje dobija! Screenshoot/Instagram


- Mislila sam da sam doživela sve u životu, da sam imala posla sa raznoraznim tipovima muškaraca, ali evo, demantovali su me - počela je kroz smeh priču  književnica i dodala:

- Otkako je izašao moj roman „Elitna prostitutka“, bukvalno nemam mira. Mnogo muškaraca je na razne načine pokušalo da dođe do mene, preko zajedničkih prijatelja ili društvenih mreža. Zapanjena sam količinom nepristojnih ponuda koje dobijam. Nude mi novac, provod na jahti, putovanja na egzotične destinacije... - kaže Jasmina Ana i objašnjava šta su muškarci sve spremni da urade da bi privukli njenu pažnju.
  - Novčane ponude se kreću od 500 evra pa sve do 10.000 evra! Najveća ponuda je stigla od jednog gastarbajtera iz Beča. Ima starijih ljudi, ali su uglavnom to mlađi muškarci - objašnjava ona. Kako kaže, ni sama nije znala kako da se postavi. Da li da bude kulturna i na lep način ih odbije ili pak da bude nepristojna, kao što su i njihove ponude.

- Šta mogu da im odgovorim?! Kažem im da jeste u pitanju istinita priča, ali ne moja. To je priča jedne pevačice koja je prošla kroz pakao. Iako ne osuđujem devojke koje se bave najstarijim zanatom, to nije moj put. Mada, teško oni to shvataju - kaže spisateljica.


 - Meni je tih devojaka žao. Sva ta priča o novcu zvuči primamljivo, ali iza toga stoje nesreća, čemer, jad... Ako pročitaju roman "Elitna prostitutka", shvatiće suštinu te mentalne prevare. Zbog krpica i tašni ne treba spavati sa kretenima. Zbog šopinga ne smete prodati dušu đavolu - završava Jasmina Ana. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs


>