Zadruga

Parovi

Aleksandar Krsmanović negirao vezu sa Stanijom!

Kristijan Golubović je sinoć izneo detalje o novom momku Stanije Dobrojević, te su se svi zadrugari složili da se radi o Aleksandru Krsmanoviću, koji radi kao telohranitelj, te je i te večeri kada je bio susret Stanije i Kristijana Golubovića u Ami dži šou, baš Krsmanović čuvao starletu. Negirao je vezu sa njom!

Aleksandar Krsmanović negirao vezu sa Stanijom! Screenshoot/InstagramInače, Aleksandar je najbolji prijatelj, a i obezbeđenje takođe bivšeg zadrugara, Slobe Radanovića, pa ga prati na sve nastupe i često se slikaju zajedno.

Povodom ovih optužbi oglasio se Aleksandar Krsmanović, pa otkrio detalje odnosa sa poznatom starletom:

- Da čuo sam šta je Kristijan sinoć pričao, to je glupost. Sa Stanijom nisam bio, imamo lep prijateljski odnos - rekao je Aleksandar za Alo.rs, pa dodao:- Imam devojku i vezu u kojoj sam srećan. Mnogo sam zaljubljen. To što je Kristijan pričao 80 posto nije tačno, a kamoli da sam rekao: "Da ja j**em Staniju!". Ne želim da budem deo rijalitija i te me stvari ne zanimaju, da mi ruše privatnost i odnose sa sadašnjom devojkom - zaključio je vidno besan Aleksandar.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs


>