Region

Svet

Dženan Lončarević spot za pesmu - Kraj tanana šadrvana! (VIDEO)

Dženan Lončarević i „Bosonoga produkcija“ predstavili spot za čuvenu sevdalinku „Kraj tanana šadrvana“ najavljuje premijeru serije „Hotel Balkan“! Poslušajte ovu divnu pesmu!

Dženan Lončarević spot za pesmu - Kraj tanana šadrvana! (VIDEO) Promo

"Ja se zovem El Muhammed,
iz plemena starih Azra,
što za ljubav život gube
i umiru kada ljube!"Dobro, ne baš El Muhammed i ne baš iz plemena starih Azra, ali Vid Kuruzović bi svakako mogao baš ovim riječima započeti razgovor sa Marijom. Ispostaviće se, sudbonosni. A šta je kasnije bilo – pa, cijela priča se zavrtila baš kao filmska traka...

Tačnije, serijska, jer s Vidom (Željko Erkić) i Marijom (Tamara Milošević) Kuruzović, tom ljubavlju zbog koje se i život gubi i umire kada ljubi, počinje saga o „Hotelu Balkan“, smještena negdje na početak prošlog vijeka, da bi, maštom i pronicljivošću kreatora, kao voda živa, dospjela u ovo naše doba i Banjaluku kakvu danas znamo.

Prve epizode pomenute telenovele, projekta Telekoma Srbija i „Bosonoga produkcije“, će već ovog septembra biti premijerno prikazane na RTS-u, a potom i na Superstar TV kanalu, a od ranije znamo da je „Hotel Balkan“ – kraj tanana šadrvana. Upravo izvedbom te čuvene sevdalinke, uz koju započinje ljubav Vida i Marije Kuruzović, čiji su potomci vlasnici hotela „Balkan“, seriju najavljuje Dženan Lončarević, jedan od najpopularnijih izvođača „pjesama sa dušom“ na ovim prostorima.

 

Serija Hotel Balkan: Zašto je lakše voleti princes-krofne nego reći volim te? (VIDEO)„Jako mi je drago što su odabrali baš ovu pesmu, koja je obrađivana na milion načina, a evo sad je tu i ova verzija, za koju mislim da će se ljudima jako svideti“, rekao je Dženan Lončarević, tokom snimanja spota za numeru „Kraj tanana šadrvana“ u filmskom studiju „Bosonoga produkcije“, nadomak Banjaluke.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>