Zadruga

Parovi

Maja Marinković i Janjuš se provode u restoranu! (VIDEO)

Najintrigantniji ljubavnici iz poslednje sezone "Zadruge", Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, lažu da su na svoj odnos stavili tačku i da više nisu u kontaktu, piše Alo. Njih dvoje se provode u restoranu!

Maja Marinković i Janjuš se provode u restoranu! (VIDEO) Screenshoot/Video/AloDa su i dalje u ljubavi i da je među njima sve u najboljem redu, uverio se paparaco „Alo!“, koji je ovaj kontroverzni par uslikao u jednom prestoničkom restoranu. 

Maja Marinković je sa drugaricom u klub došla prva, a onda se zaputila ka svom stolu, za kojim je bilo veće društvo. Pozdravila se sa svima, sela, poručila piće, a nakon pola sata se pojavio Janjuš. Pozdravio je društvo, a onda seo pored svoje izabranice, koju je neprestano dodirivao ispod stola, rukom joj držao nogu, šaputao joj, ali sve vreme obraćajući pažnju na okolinu. Iako je uživao u Majinom društvu, kao da je bio u grču da ga neko ne uslika ili usnimi.


Spuštao je glavu kada bi video da je nečiji mobilni telefon okrenut u njegovom pravcu, a to se često dešavalo, budući da se sto za kojim su sedeli nalazio tik ispred bine, na kojoj je bend uveseljavao prisutne. Janjuševa paranoja kada bi video nekog ko želi da usnimi neku pesmu i snimak objavi na društvenim mrežama išla je dotle da se jednoj devojci obratio rečima:

 „Nemoj, majke ti, da snimaš ništa, nemoj ništa da objavljuješ, da mi ne napraviš pakao od života.“


Paparaco „Alo!“ je uspeo da zabeleži momente Janjuševe i Majine prisnosti i uveri se da njih dvoje lažu da više nisu zajedno, uprkos činjenici da je Janjušević još u braku sa Enom, sa kojom ima ćerku.

Video pogledajte OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs


>