Style

Ljubav

Oni misle samo na sebe: Lav ako ne dobije pažnju, odbaciće vas!

Horoskop kaže da oni misle damo na sebe. Lav ako ne dobije pažnju od vas, odbaciće vas zbog nekoga ko će mu tu pažnju pružiti! Ali nije u pitanju samo Lav... Pogledajte da li je i vaš znak Zodijaka na listi!

Oni misle samo na sebe: Lav ako ne dobije pažnju, odbaciće vas! Svet Plus




Pripadnici sledećih znakova zodijaka razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je manje važno, gotovo nebitno. Za njih, ovaj svet postoji zato što oni obitavaju na njemu i ne prezaju ni od čega kako bi zadovoljili svoje želje.



Ovan


Kad nešto želi, Ovan će to i dobiti, bez obzira na to koliko će prijatelja izgubiti tim putem. Pripadnici ovog znaka razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je pozadinska buka koju će brzo stišati.



Bik


Bikovi problemi su najveći, najvažniji i nešto o čemu će se uvek pričati u društvu. Ako neko drugi ima probleme, Bik će ga brzo staviti na svoje mjesto i objasniti da su ti problemi sasvim nebitni. Kompromis ovom znaku nije na spisku stvari koje čini, jer misli da za njega jednostavno nema potrebe.


 

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!









Lav


Pripadnici ovog znaka misle da su najbolji u svemu što rade, a ta im crta daje dozu bahatosti kakva se retko viđa kod drugih znakova. Lavovima je uvek potrebna dodatna pažnja, a ako je ne dobiju, odbaciće vas zbog nekog ko će im je dati.



Jarac


Jarac je toliko zaljubljen u sebe da sve što radi smatra jedino ispravnim. Ako na trenutak pomisli da možda nije u pravu, brzo će sve posložiti na način koji će potvrditi da svi oko njega nisu u pravu.

 

Potvrđeno! Ovo su najnezdravije namirnice na svetu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>