Region

Svet

Nebojša Glogovac bi danas napunio 51. godinu!

Glumac Nebojša Glogovac bi danas napunio 51. godinu! Povodom dana rođenja talentovanog glumca i dobrog čoveka, u Trebinju se 29. i 30. avgusta 2020. godine održavaju "Dani Nebojše Glogovca". Supruga Milica mu uputila poruku...

Nebojša Glogovac bi danas napunio 51. godinu! Screenshoot/InstagramPovodom dana Nebojšinog rođenja, oglasila se njegova supruga Milica Glogovac, i to emotivnom objavom.

 

"Srećan rođendan, frajeru", napisala je kratko Milica na svom Instagram profilu.


 

Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta 1969. u Trebinju od oca Milovana i majke Milene Glogovac. Glumačku karijeru započeo je u Ateljeu mladih u Pančevu, čiji je bio član od 1985. do 1990. godine. Imao je 44 filmske i televizijske uloge, 20 uloga u televizijskim serijama i 7 u kratkim filmovima.
 Glumio je u kultnim ostvarenjima kao što su "Ubistvo s predumišljajem" (Bogdan Bilogorac), "Porodično blago" ("Zlatko Gavrilović"), "Nebeska udica" (Kaja), "Munje" (policajac), "Kad porastem postaću Kengur" (Živac), "Hadersfild" (Ivan), "Ustav Republike Hrvatske" (Vjeko Kralj), "Moj jutarnji osmeh" (vidovnjak Miloš), serija "Južni vetar" (krinimalac Golub)...

 

Nebojša Glogovac preminuo je u Beogradu posle kratke i teške bolesti 9. februara 2018. godine u svojoj 49. godini.

 

Povodom dana rođenja talentovanog glumca i dobrog čoveka, u Trebinju se 29. i 30. avgusta 2020. godine održavaju "Dani Nebojše Glogovca".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>