Region

Svet

Region

Serija Pevačica: Ko je rekao da ja glumim Jelenu Marjanović?! (VIDEO)

Seriju “Pevačica” od prve najave prate spekulacije da se radnja bazira na surovom ubistvu pevačice Jelene Marjanović u Borči, koje se odigralo pre četiri godina i za koje je suđenje još uvek u toku. Ko je rekao da ja glumim Jelenu Marjanović?!

Serija Pevačica: Ko je rekao da ja glumim Jelenu Marjanović?! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Već neko vreme mediji pišu da se snima serija o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. Bombastičnost naslova ide dotle da se tvrdi da će se u seriji otkriti ko je ubica ove nesrećne žene. Kada je objavljeno da će glavnu ulogu tumačiti Milica Pavlović, internet je eksplodirao od komentara.

"A, ko je rekao da ja glumim nju?! Što je najinteresantnije od svega, ja uopšte nisam nikada rekla da ja glumim Jelenu Marjanović, niti da ne glumim, znači ja ništa nisam rekla", Milica je bila tajnovita.
Ni scenaristi nisu, sve do sada demantovali ove natpise. Ali su rekli da serija jeste inspirisana ovim slučajem, ali ne samo njime.

"Inspirisana, ali inspirisana je i svim horor filmovima koje sam ja gledala, trilerima, svetom privatnih detektiva, znači detektivskim serijama, pošto imamo i to, estradom koja je uvek zavodljiva i ima svega i svačega i užasno mi je žao što se svodi samo na jednu stvar", objasnila nam je Nataša Drakulić, kreator serije.

O čemu se, onda, u seriji zapravo radi? U centru priče je muzičko takmičenje i dve mlade pevačice koje se svim sredstvima bore za svoje mesto na estradi. Prepliću se prošlost i sadašnjost, koriste natprirodne sile i magijski rituali, a usput se dešava i nekoliko ubistava.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo

Povezane vesti:


>