Ljubav

Style

Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu!

Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu! Na ljubavnom nebu Vaga, raspored planeta omogućava kvantni skok u razumevanju suštine ljubavnih odnosa, slobodne Škorpije će lako podlegnuti impulsima i ljubavnoj strasti – bićete hrabri, neposredni, osvajački nastrojeni i neodoljivi...

Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu! Svet Plus
Vaga
Na ljubavnom nebu Vaga, raspored planeta omogućava kvantni skok u razumevanju suštine ljubavnih odnosa. Bićete izazvani da se odreknete zastarelih obrazaca i stereotipa i da vidite ljubav iz šire perspektive, neograničeni potrebom, tipom, idejom o tome kako ljubavni odnos treba da započne i da se odvija. Ukoliko ste u vezi, ovaj proboj će vas udaljiti od partnera, ali on vas može dostići i pridružiti vam se u širenju svestu, ukoliko je otvorenog srca i uma. Ali ako to nije slučaj, partner će se osećati izdanim i prevarenim, jer ste van domašaja njegovih shvatanja. 

Slobodne Vage mogu prepoznati osobu iz svoje neposredne blizine kao srodnu dušu i početi da je posmatraju drugim očima. Sigurno je da neko u vašoj blizini čeka da dostignete nivo razumevanja i prihvatanja na kome se on već nalazi i spreman je da podeli svoja iskustva i saznanja sa vama. 
Škorpija 
U partnerskim odnosima nastupa smirenje, period harmonije, ili makar, vreme bez trzavica i svađa. Što ste posvećeniji partneru, bračnim i porodičnim odnosima, to je veći udeo u harmoniji, a manji u prostom tolerisanju neslaganja. Zvezde vam poručuju da stavite ljubavne i partnerske odnose na prvo mesto i da to učinite rečima i delom, i da, ako je potrebno, žrtvujete neke druge aspekte svog života. To je ispit za vas, koji zahteva da izađete iz svoje zone komfora i zapostavite sadržaje koji su vam važni na ličnom planu, zarad zajedništva i viših ciljeva. 

Slobodne Škorpije će lako podlegnuti impulsima i ljubavnoj strasti – bićete hrabri, neposredni, osvajački nastrojeni i neodoljivi. Upuštaćete se u avanture, dok ne shvatite da zapravo težite romantičnoj vezi i da kroz svoje divlje traganje želite da nađete osobu koja vam parira i koja je adekvatan partner. Nećete biti baš uspešni u tome sve dok se strasti ne stišaju i dok ne ovladate svojim impulsima i ne pronađete lični mir. Bavite se sobom i proširite sve aspekte svog intelektualnog, duhovnog i fizičkog života. 
Strelac
Dobar period za sve vrste dogovora i akcija koje preduzimate zajedno sa partnerom. Ukoliko ste i poslovno povezani, ili razmišljate o zajedničkim ulaganjima, ovo je vreme realizacije planova, ili uspešnih početnih koraka. Kada se pojave stari problemi među vama, ovaj put ih nemojte zaobilaziti i ignorisati, već se pozabavite njima i pronađite rešenje, da biste se oslobodili starih i potrošenih obrazaca i napravili mesta za novu, oživljavajuću energiju, čiji uticaj sada osećate. 

Slobodni Strelci će imati aktivan društveni život i moguća su kraća putovanja – ako ste u društvu prijatelja, među njima je osoba koja je duboko zainteresovana za vas i koja će najzad uspeti da vas navede da je posmatrate kao potencijalnog partnera. Na samostalnim putovanjima ili društvenim događajima na kojima upoznajete nove ljude, možete sresti nekog ko će vas posebno zainteresovati. Međutim, udaljenost je skopčana sa održavanjem ovog odnosa, pa će vreme (strpljenje i istrajnost) pokazati da li privrženost raste ili se interesovanje gasi, jer nema dovoljno stabilnih osnova. 


 

Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu!

Јаrac
Sumnja i ljubomora se uvlače u vaš odnos – bilo da dolaze od vas ili od partnera, vi ste faktor stabilizacije odnosa, pa zato dajte sve od sebe. Budite pažljivi prema partneru, izbegavajte kritiku, grubost, zanemarivanje i nastojte da unesete dobra osećanja i podstaknete partnera na zajedničke organizacije i druženja. Ako ste radije sami, nego u društvu prijatelja, delite, uživajte u sadržajima koji vas oboje opuštaju, zabavljaju ili inspirišu. Posvetite se očuvanju svog odnosa, uložite energiju, pažnju i brigu, pa će ono što je realno dobro i vredi, prevladati nad onim što je iluzorno, nerealno i sabotirajuće. 

Slobodni Jarčevi će biti intelektualno podstaknuti – bićete zahtevni u odnosu na prijatelje i osobe iz svog okruženja, među kojima ćete verovatno prepoznati osobu koja je u stanju da izađe u susret vašim zahtevima i da vam parira svojim umom, rezonom, stabilnošću i da vas inspiriše svojom opuštenošću i hrabrošću. Ovo je period u kome se osećanja formiraju najpre u glavi, pa im je potrebno neko vreme da “siđu” do srca i otpuste vaše kočnice (i predrasude). Intuicija je na vašoj strani, otkrićete da ona sasvim dobro sarađuje sa razumom. 

Vodolija 
U partnerskim odnosima će vaša principijelnost biti na ispitu – partner možda ima zahteve ili potrebe, koji od vas traže da odstupite od svog sistema vrednosti i poslužite se sredstvima koja ne smatrate validnim. Za vas je bolje da na tom ispitu “padnete”, odnosno, da stavite potrebe partnera iznad svojih principa, zato što ćete mnogo naučiti o sebi, zajedništvu i ljubavi iz ovog iskustva. 

Slobodne Vodolije će se osećati lepršavo i optimistično – svesni ste sebe i svojih vrednosti, ljubav prema sebi je na odgovarajućem nivou i znate da zaslužujete mnogo više. Ne želite da pravite kompromise u ljubavi, jer sa tim imate iskustva i niste spremni da prihvatite udvaranja i predloge koji vam se nude, jer je to za vas sve površno i nedostojno. U pravu ste, ali ne podležite aroganciji i dozvolite svom srcu da prepozna prave vrednosti – one su možda u drugom planu, iza onog što iritira vaš senzibilitet, pa je potrebno da nekoga prihvatite takvog kakav je da biste uvideli njegovu stvarnu veličinu. 
Ribe 
U partnerskim odnosima potrebna je suzdražanost u ispoljavanju osećanja – skloni ste da napadate partnera bez valjanih razloga, gonjeni unutrašnjim previranjima, nesigurnošću i sumnjama. Sve što upućujete partneru, tiče se vas lično, partner je vaše ogledalo. Sakupite hrabrost i pogledajte se u tom ogledalu – neće vam se dopasti ono što vidite, ali to će vam preusmeriti pažnju na ono što možete da korigujete i kontrolišete kod sebe. Nemojte koristiti partnera kao ventil i dežurnog krivca, rešavajte svoje probleme. 

Slobodne Ribe bi mogle da upoznaju uticajnu osobu, koja će biti zainteresovana za više od onog što ste u ovom trenutku voljni da pružite, a pružaće više od onog što se usuđujete da tražite (a potrebno vam je). Možete se naći u procepu i osećati pritisak da uzvratite uslugu, tako što ćete pristati na odnos za koji niste spremni i u kome se nećete osećati dobro. Nemojte komlikovati sebi život, jer ne morate – poštenije je da jasno kažete kako se osećate, da izrazite svoju zahvalnost, svoje prijateljstvo i svoju nespremnost na romantično uplitanje iz pogrešnih razloga.  

 

Tajna narav! Evo šta simetrija usana odaje o vama!

Igla i konac! Čitav život to radimo pogrešno! Uvucite konac za sekund!


Viber

Autor: O.J
Izvor: wannabe

Povezane vesti:


>