Region

Svet

Zorica Marković o mužu Tanje Savić: Ostavio je odvratan utisak na mene!

Slučaj Tanje Savić potresao je celu naciju, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Zorica Marković. Iskreno o mužu Tanje Savić, ostavio je odvratan utisak na mene! Ta devojka je jedno zlato, jedan anđeo koji divno peva...

Zorica Marković o mužu Tanje Savić: Ostavio je odvratan utisak na mene! Screenshoot/InstagramSlučaj Tanje Savić potresao je celu naciju, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Zorica Marković.

"Ta devojka je jedno zlato, jedan anđeo koji divno peva. Želela je porodicu, zaljubila se, a ovo što joj muž radi je monstruozno. Šokirana sam načinom na koji je on oteo decu jednoj majci", počela je izlaganje pevačica, pa nastavila:

"Ja sam njega srela dva puta u životu i ostavio je odvratan utisak na mene. Pitala sam se šta će ovakva žena sa ovakvim čovekom. Ja te ljude koji nisu dobri nekako prepoznam. Ne hvalim se, nisam ni genije niti vidovnjak, ali moj želudac reaguje na takve odvratne ljude. Ja čitam ljude kao bukvar."
 


"Žao mi je nje kao majke, a prvenstveno dece koja najviše ispaštaju. Ne mogu da imam lepo mišljenje o čoveku koji tako može da naškodi anđelima koje je on stvorio, koji treba da imaju oba roditelja", dodala je Zorica Marković.


"I da se razvedu, pa Bože moj, ne bi bili ni prvi ni poslednji, a ovo što je on uradio Tanji je za svaku osudu. Nažalost, nemam Tanjin novi broj da je okrenem, da joj pružim podršku, iako osim pravne i državne pomoći ja ne mogu ništa drugo da učinim za nju"- zaključila je Markovićeva.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>