Region

Svet

Saša Popović: Nije to Tanja Savić za koju smo mislili da će biti zvezda!

Saša Popović je otkrio koja je to pevačica u koju je uložio najviše, mislio je da će biti vrhunska zvezda, ali... Nije to Tanja Savić  za koju smo mislili da će biti zvezda! Trebalo je da bude druga Ceca...

Saša Popović: Nije to Tanja Savić  za koju smo mislili da će biti zvezda! Screenshoot/Instagram
Jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na javnoj sceni je direktor Grand produkcije Saša Popović zaradio je milione evra i iznedrio je veliki broj zvezda, koje su mu danas zahvalne zbog svoje uspešne karijere.

Međutim, Popović je svojevremeno izjavio u koju pevačicu je najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović. Ali, spletom okolnosti, to se nažalost nije desilo. 


- Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u "Zvezdama Granda" pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda - objasnio je Saša Popović.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>