Region

Svet

Ekrem: Gledao sam Vendi kako gola leži ispod magarca

Od kada se završila Farma Ekrem Jevrić i Vesna Vukelić Vendi ne prestaju da se prozivaju po novinama.

Ekrem: Gledao sam Vendi kako gola leži ispod magarca



Naime, Ekrem je nedavno pred polazak u Njujork izjavio da više ne želi da čuje za Vendi i da jeona kriva što on nije osvojio 100.000 evra.

Posle velike ljubavi, lizanja stopala, pipkanja Ekrem je ogorčen na Vendi i njihov odnos više nije nikakav, dok je na Farmi prema tvrdnjama internet zvezde moglo da bude i seksa da je on hteo.

"Kad je došla na Farmu, pružio sam joj ruku, ali nisam hteo da sednem pored nje, da ne bi pomslila da sam se odma zaljubio u nju. Narod celog sveta kaže da jesam, a ja vala nisam. Nismo imali nikakav seks, a mogao sam da je povalim već četvrti dan".

"Par puta smo krenuli da to obavimo, al na kraju nebi. Nisam hteo zbog porodice. Vendi je veri gud ženska, ali sve je to bio samo šou. Da nismo amitirali seks, narod bi me izbacio već posle dve nedelje".

"O Vendiju nemam više nikakvo mišljenje, čak mi se i zgadila. Pokazali su mi snimak u telefon kako gola leži ispod magarca. Magaru je dik bio dignut, a to se na našem jeziku kaže ku*ac. Poluđeo sam kad sam to vidio. Da sam znao, na Farmi joj ni zdravo ne bi reko.Kad shvatio da ima posla sa magaretom, shvatio sam da mojoj Igbali ne može ni cipele da briše".

"Ona nije nikakva pevačica, ja sam ti čovek u žiri i odlučujem za sve pjevače ko pjeva dobro, a ko ne. I za nj slobodno mogu da kažem da je nikakva pjevačica".

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>