Region

Svet

Odavno posvađane: Lepi Mića napao Jelenu Golubović! Vendi izljubila Maju Nikolić (Video)

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi dobile su zadatak da moraju da očiste celo imanje na Farmi kako bi zaradile svoju nagradu, a kako su stigle na imanje u Lisoviću tako je kreniula svađa.

Odavno posvađane: Lepi Mića napao Jelenu Golubović! Vendi izljubila Maju Nikolić (Video)Odavno posvađane: Vendi - Jelena Golubović je invalid! Jelena - Vendi je ljubomorna na mene!
Kako bi ih omeli u poslu, učesniocama su se u kući pridružili i bivši takmičari rijalitija Farma: Lepi Mića, Maja Nikolić, Raka Radović, a samo na kratko im se pridružio i vlasnik imanja i čuveni mentor Proka. Mića je sa vrata počeo da viče na Jelenu i da je optužuje da je lažov, dok je ona njemu odgovorila kako je psihički bolestan. Dok su se Vendi i Maja srdačno izljubile i pozdravile.

Odavno posvađane: Vendi upoznala porodicu Jelene Golubović (Foto)
"Ja sam se jedino obradovala Proki, koji je brzo otišao, nažalost", rekla je Jelena dok su ulazak Rake Radovića i Maje Nikolić oduševile Vendi.

Posle burne svađe koja je nastala između Jelene i Lepog Miće i nakon odlaska gostiju, dve takmičarke nisu uspele da izvrše zadatak, a koja će kazna uslediti saznaćemo u novoj epizodi koja je na programu sutra od 17h na Televiziji Pink.Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot YouTUbe

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>