Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za septembar 2020.godine! Rak, Lav, Devica! Rak može očekivati uspeh, kod Lavova sumnja i nepoverenje...  Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u septembru.

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica! Svet Plus

RAK


POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2020.

Dragi Rakovi,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i činiće vas prilagodljivim i snalažljivim u pregovorima oko novog partnerstva. Uspeh vas očekuje u javnim poslovima, kao i u trgovačkim poduhvatima. Opozicija Venere sa Saturnom dovešće do zastoja u dugoročnom projektu koji radite sa partnerskom firmom. Vaša saradnja bi mogla da se prekine ukoliko ne uspete da se usaglasite, a to bi vam moglo naneti štetu. Trigon Sunca sa Uranom će vam omogućiti da unapredite saradnju kroz neočekivanu ali odličnu ponudu koju nećete propustiti, a što će vam doneti vanredne dobitke.

Povoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Venerom omogućiće vam da poboljšate poslovne odnose i da ostvarite više uspeha u oblastima komunikacija kao i u razvoju velikih projekata, što će vam obezbediti stabilnije pozicije. Merkur će 5. Septembra ući u znak Vage i moći ćete da pokrenete nove radne zadatke i efikasnije da postižete predviđene rokove. Narednog dana će Venera ući u znak Lava, što će pojačati vaš osećaj za dobitne finansijske akcije i investicije.

Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti poboljšanje i napredak u poslovnim odnosima i uspeh u svemu što je povezano sa javnim i pravnim oblastima, kao i sa saobraćajem i trgovinom na veliko. Mars će 10. septembra krenuti retrogradno u vašem polju posla, što će vam doneti zastoje i odlaganja u razvoju prioritetnih zadataka, a prouzrokovaće i napete odnose sa nadređenima. 


U drugoj dekadi septembra nastavićete uspešnu saradnju sa javnim sektorom i proširićete poslovna partnerstva. Imaćete zadovoljne klijente. Treća dekada septembra vam donosi teškoće u koordinaciji i dogovorima sa poslovnim partnerima zbog nepovoljnih Merkurovih aspekata. Ovo će destabilizovati vaše poslovne pozicije i autoritet.

Nezaposleni Rakovi će najviše šansi za dobijanje novog zaposlenja imati u sektoru javnosti i pravnim oblastima, kao i u sektoru ljudskih resursa i konsaltinga.Ljubavne prognoze za septembar 2020.Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra doneće vam zahlađenje u odnosima sa partnerom. Vi ćete biti emotivno preosetljivi, a vaš partner hladan i nezainteresovan. Dogovori i komunikaciju između vas i voljene osobe će se odvijati bolje nego što očekujete, što će vam omogućiti da zadržite stabilan odnos i pored nedostatka emotivne podrške.

Druga polovina septembra doneće vam stabilnost u odnosu sa partnerom i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Nalazićete nove načine da kvalitetno provedete zajedničko vreme i potrudićete se da rešavate ono što vam je u proteklom periodu stvaralo teškoće u vezi. Krajem septembra kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće pojačano neslaganje oko zajedničkih ciljeva.Ako ste slobodni:

Imaćete više susreta sa osobama sa kojima ste u prošlosti bili u emotivnoj vezi ili ste na negi drugi način bili emotivno bliski. Bićete skloni da se prisećate dobrih stvari koje su vam se dešavale u ranijim vezama i to će vas motivisati da pokušate da obnovite vezu sa jednim od bivših partnera. U početku ćete osećati optimizam i delovaće vam da će vam sada uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Krajem meseca naići ćete na prve prepreke i razočaranja. Ponoviće se već viđeno.

Nešto stariji Rakovi će slediti isti obrazac ponašanja u pristupu osobi koja im se dopada, umesto da pokušaju nešto novo. Zbog toga ćete ponavljati greške zbog kojih ste i ranije nailazili na neuspeh. Izbegavajte preterano idealizovanje.Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Većim delom septembra bićete dobrog i stabilnog zdravlja. Preporučuje vam se da se više krećete i da održavate fizičku kondiciju u optimalnoj formi. Dugo sedenje i česti periodi fizičke neaktivnosti mogu dovesti do bolova u leđima. U trećoj dekadi septembra ćete biti pojačano osetljivi na stres. Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmarajte se.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od srednje kaloričnih namirnica, pretežno od povrća, sa povremenim dodatkom pilećeg mesa i ribe. Prijaće vam sočivo, grašak, brokoli, šargarepa, kupus i spanać. Jaja i mlečne proizvode uzimajte umereno. Voće jedite često, podjednako sveže i sušeno. Izbegavajte grickalice, slatkiše i mesne prerađevine.Mesečni horoskop - srećni brojevi

Srećni brojevi za septembar 2020.

2, 6, 13, 17, 22 - Odigraj svoje brojeve!


 

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

LAV


POSAO


Dragi Lavovi,
Merkur će u prvoj dekadi septembra praviti povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom. Bićete dobro organizovani u rešavanju finansijskih pitanja, a to će vam doneti više stabilnosti u pristizanju prihoda i isplati troškova. Vaši tajni planovi će se pokazati isplativim. Poslovni i finansijski uspeh vas očekuje u oblastima usluga, industrije i u građevinskim radovima. Neko iz pozadine će kočiti razvoj jednog dugoročnog projekta, a kako nad tim nećete imati nikakvog uticaja, usporiće vas i zahtevaće od vas strpljenje. 

Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Pokrenućete nove poslovne pregovore i bolje ćete se organizovati oko svega što uključuje javne odnose. Ostvarićete dobro saradnju u planiranju važnih projekata. Venera će narednog dana ući u vaš znak, što će vas činiti ljubaznim i predusretljivim u ličnom nastupu. Umećete da istaknete vaše lične kvalitete, a to će vam pomoći da se probijate ka boljim pozicijama. Trigon Sunca sa Jupiterom doneće vam velike dobitke od ranijih investicija i još neke zaostale novčane prilive koje duže očekujete.

Mars će krenuti retrogradno 10. septembra. Na zastoje i teškoće ćete nailaziti u oblastima turizma, transporta robe na duže relacije i u saradnji sa partnerima iz inostranstva. Nedostajaće vam podrška od strane nadređenih. Opozicija Sunca sa Neptunom vas upozorava da izbegavate upuštanje u neproverene finansijske poduhvate i partnerstva, jer biste mogli postati žrtva prevare. Umesto toga, držite se proverenih staza i investirajte samo u već postojeće dugoročne projekte. 


U trećoj dekadi septembra nepovoljni aspekti Merkura sa Plutonom, Saturnom i Marsom dovešće do teškoća u pregovorima oko novih radnih zadataka. Na dodatne teškoće ćete nailaziti na polju usluga, kao i u odnosima sa radnim kolegama.

Nezaposleni Lavovi će dobiti priliku da se zaposle u oblastima dizajna, ugostiteljstva i prosvete. Ako ste po struci ekonomista, u finansijskom sektoru ćete moći lako da dobijete novi posao.Mesečni horoskop - ljubavne prognoze

Ljubavne prognoze za septembar 2020.

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra prouzrokovaće sumnje i nepoverenje između vas i voljene osobe. Saznaćete da je vaš partner nešto krio od vas i osećaćete se izdano i razočarano. Porazgovarajte o tome jer ćete tako biti u mogućnosti da rešite ovaj problem ali će vam ipak biti nešto teže da vratite poverenje i da ublažite emotivnu prazninu.

Sunce će u drugoj polovini septembra praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da unesete više stabilnosti i da prepoznate prave vrednosti i prednosti vaše emotivne veze. Povremene nesuglasice će to remetiti. Krajem meseca kvadrat Marsa sa Saturnom prouzrokovaće ozbiljno neslaganje sa partnerom i dovešće do nedostatka međusobne podrške.


Ako ste slobodni:

Nailazićete na osobe koje neće zadovoljavati vaše kriterijume, dok na vidiku nikako neće biti nekoga u koga biste mogli da se zaljubite. Jedan od bivših partnera će pokušavati da vas nagovori da obnovite emotivnu vezu sa njim ali ćete vi biti vrlo skeptični u pogledu toga. Kako će se ovaj truditi da vas na sve moguće načine šarmira, na kraju ćete popustiti ali ćete na kraju septembra doživeti ponovo razočarenje zbog čega ćete prekinuti svaki kontakt sa tom osobom.

Nešto stariji Lavovi će bezuspešno pokušati da privuku pažnju osobe koja im se dopada. S druge strane, neko ko vama nije zanimljiv, pokušavaće da vas šarmira. Poštedite sebe gubljenja vremena i ne pristajte na ponude koje nisu na vašem nivou.Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Tokom prve polovine septembra bićete uglavnom stabilnog zdravlja, osim što je potrebno da izbegavate preterane fizičke napore. Neophodan vam je redovan odmor. U drugoj polovini septembra bićete pojačano osetljivi na stresne okolnosti, što će izazivati psihosomatske smetnje. Biće vam osetljiva probava, a može doći i do pojave stomačne virusne infekcije.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljive namirnice. Potrebno je da obavezno imate doručak svakog dana. Uzimajte jogurt, integralne žitarice, masline i presno povrće. Meso jedite povremeno ali kuvano. Isto važi i za ribu. Izbegavajte sve što je pečeno na ulju i jako začinjeno. Pijte više vode i jedite dosta voća, posebno mandarine, jabuke i grožđe.Mesečni horoskop - srećni brojevi

Srećni brojevi za septembar 2020.

7, 12, 16, 20, 25 - Odigraj svoje brojeve!

 

Šta znači kada očni kapak počne igrati?

DEVICAPOSAO

Poslovne prognoze za septembar 2020.

Drage Device,
Merkur će na početku septembra praviti povoljne aspekte sa Plutonom i Saturnom i činiće vas uspešnim i dobro organizovanim u radu sa decom i mladima. Ako ste prosvetni radnik, ovo će vam biti od velike pomoći za uspešan početak nove školske godine. Bićete dobro organizovani i u svemu što zahteva vašu snalažljivost, prilagodljivost i osećaj za detalje. Budite pažljivi u pogledu jedne dugogodišnje saradnje jer će vam opozicija Venere sa Saturnom doneti razilaske u interesima i moguć prekid te saradnje na vašu štetu. 


Kvadrat Venere sa Marsom prouzrokovaće dodatne teškoće na polju saradnje koje će biti povezane sa finansijama. Izbegavajte da ulazite u rizike. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage, što će vam omogućiti da jasnije sagledate šta je neophodno i prioritetno da preduzmete kako biste poboljšali vaše finansijsko stanje. Oko toga ćete uspeti da se dobro organizujete. Narednog dana će Venera ući u znak Lava i otvoriće vam pogodnosti da profitirate kroz pokretanje planova koje ste pripremali u tajnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite administracijom.

Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti srećne okolnosti koje će vam omogućiti uspon u karijeri i dobijanje boljih poslovnih pozicija, moguće rukovodećih. Mars će 10. septembra krenuti retrogradno i dovešće do zastoja u platnom prometu, što vas upozorava da se nikako ne zadužujete i ne ulazite u kredite. 


U drugoj dekadi septembra bićete primorani da pristanete na kompromis u vezi jednog zajedničkog projekta. S druge strane, uspećete da iskoristite vaš autoritet i da se istaknete u svom polju delatnosti, za šta ćete dobiti priznanja. U trećoj dekadi septembra zbog nepovoljnih aspekata Merkura sa Plutonom, Saturnom i Marsom, izbegavajte po svaku cenu ulazak u rizične poslove i investicije.

Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima administracije, prosvete i dizajna, kao i svuda gde se traži kreativnost. Imaćete mnogo povoljnih ponuda za honorarne poslove.Mesečni horoskop - ljubavne prognoze


Ljubavne prognoze za septembar 2020.

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom u prvoj dekadi septembra doneće vam više sklada u odnosu sa voljenom sobom. Jedno drugom ćete pružati bezrezervnu podršku i unećete više radosti u vašu emotivnu vezu. Oboje ćete znati kako jedno drugog da načinite srećnim i nasmejanim. Opozicija Sunca sa Neptunom upozorava vas da izbegavajte manipulacije i neiskrenost.

Jupiter će krenuti direktno 13. Septembra i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme koje ste zbog otežanih okolnosti i drugih obaveza propustili. Unećete više zabave i kraćih vikend putovanja u vašu vezu. Kvadrat Merkura sa Jupiterom u drugoj dekadi septembra dovešće do nesuglasica jer se nećete uspeti dogovoriti oko finansijskih ulaganja.Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi septembra osobu koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Već na prvi pogled će doći do spoja između vas dvoje i spoznaje da se jedno drugom dopadate. Ubrzo ćete ući u komunikaciju o zajedničkim interesovanjima i početi da se sve češće čujete i viđate. Pripazite da vašeg novog partnera ne idealizujete previše jer ćete biti tome skloni u početku. U drugoj polovini septembra ćete već početi da nailazite na sitna i prolazna neslaganja.

Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu koju će upoznati na jednoj zabavi i imaće velika očekivanja. Sa tom osobom ćete započeti vezu i intiman odnos ubrzo nakon upoznavanja ali vam velika očekivanja mogu doneti i manja razočaranja.Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Tokom prve polovine septembra potrebno vam je više fizičkih aktivnosti. Kontrolišite češće krvni pritisak jer bi mogao da varira. Isto tako, možete imati otežanu cirkulaciju kao i povremene bolove u kostima, posebno u predelu nogu i donjem delu leđa. U drugoj polovini meseca bićete pojačano pod stresom, što će izazivati psihosomatske smetne. Više odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su alkalne i koje u sebi sadrže elemente koji podstiču brže izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Dobro bi vam došlo da dnevno popijete po čašu ili dve vode sa sokom od limuna. Jedite uglavnom voće i povrće, dok meso uzimajte povremeno i u manjim količinama. Izbegavajte slatkiše i konzerviranu hranu.Mesečni horoskop - srećni brojevi


Srećni brojevi za septembar 2020.

4, 9, 15, 18, 24 - Odigraj svoje brojeve!

 

Dete mi je rođeno sa teškom dijagnozom, a onda se pojavio Branimir Nestorović!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>