Style

Ljubav

Horoskop za sudar Venere i Jupitera! Šansa za zabranjenu ljubav!

Evo kada se otvara šansa za zabranjenu ljubav! Horoskop za sudar Venere i Jupitera! Bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, toksičnim odnosima...

Horoskop za sudar Venere i Jupitera! Šansa za zabranjenu ljubav! Svet Plus
Horoskop za 25. i 26. avgust 2020. godine najavljuje zanimljiv aspekt na nebu, aspekt koji vodi u preterivanja svake vrste.

Bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, toksičnim odnosima...
Tu su i zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi, s pokrićem ili bez. Jupiter i Venera simbolizuju i užitke svake vrste.

Preterivati i prekomerno uživati možemo i u hrani i u piću. A tome svemu reći NE definitivno neće biti opcija.

Jupiter simbolizuje veliku sreću i obilje, a Venera isto to, ali u manjem formatu. I kada se nađu u situaciji kao sada, da svako od njih dvoje vuče na svoju stranu (opozicija) – eto "haosa"!

Ovako udruženi podstiču u nama mišljenje i osećaj da možemo i zaslužujemo i bolje i više. Da je trava u susednom dvorištu zelenija, a voćka slađa.

Tako oni u vezama mogu poželeti nešto "slađe". A nakon što aspekt prođe – može im ostati gorak ukus u ustima.

Oni koji su sami vrlo lako bi mogli preceniti udvarača i potom ostati razočarani. Ili iskorišteni.

A svi zajedno bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, vezama sa zauzetim osobama…


 

Mesec rođenja otkriva sve o vašem ljubavnom životu, karijeri i naravi!I Jupiter i Venera osim ljubavi nose simboliku i materijalnih vrednosti i novca u našim životima.

Zato nam sledi period preterivanja i na finansijskom planu. Zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi sa pokrićem ili bez.

Jedino oni koji dugo čekaju da im se neko iz prošlosti javi mogli bi imati svojih pet minuta. Naime Jupiter je retrogradan, u karmičkom znaku je i s aktivacijom mesečevih čvorova mogli bi dočekati poziv, poruku ili viđenje s bivšima.

Konačan ishod zavisi od ličnog horoskopa, ali svakako ne ponavljati greške iz prošlosti. Zaboraviti na ljubomoru, posesivnost, kontrolu i sukobe ! U protivnom, opet sledi zahlađenje, udaljavanje i raskid.

 

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrologija-Pallas

Povezane vesti:


>