Zadruga

Parovi

Matora iznenadila sve! Radim botokse, pedikir, manikir! Ulažem u sebe!

Jovana Tomić Matora rešila da poradi na sebi! U emisiji se pojavila u potpuno neočekivanom izdanju. Radim botokse, pedikir, manikir... Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. 

Matora iznenadila sve! Radim botokse, pedikir, manikir! Ulažem u sebe! Screenshoot/Instagram



Matora, koja uvek ima kratku kosu i nikada ne nosi haljine niti suknje, ovog puta šokirala je gledaoce kada je u studio došla u haljini, cipelama na visoku potpeticu, i sa dugom kosom.

U pitanju je perika, a Matora je objasnila šta ju je navelo da se pred gledaocima pojavi u skroz drugačijem izdanju.





- Eto, pobednica investira u sebe, pa mogu i ja, lepa sam devojka, što da ne? Uživam i prelepo se osećam večeras. Svakog dana se osećam sve ženstvenije, imam potrebu to da pokažem. Možda narod u meni prepozna nešto što je video u pobednicama. Narod ne treba da se sažali na mene kao što se sažalio na pobednicu. Radim botokse, pedikir, manikir... Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. Krenuću polako, ali sigurnim koracima. Ići ću sa Anči (Ana Korać) u Tursku da sve uradim. Vratiću se na treninge, vežbaću, David će mi pomoći - rekla je Matora, koja je govorivši o "pobednici" aludirala na Ivu Grgurić, pobednicu "Zadruge 3".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>