Style

Ljubav

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Ovan i sopstvene dobre poteze i sve ono podsticajno što vam se otvara možete pokvariti nestrpljivošću. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u ovoj nedelji.

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus





OVAN

Hrana

Iako će vam svi obroci sa mesom baš prijati, ne morate svoju ishranu baš bazirati samo na ovim namirnicama, pogotovo ako navalite na dobro začinjene mesne prerađevine. Ubacite više žitarica, mleka, mlečnih proizvoda, a voće – ne preskačite!

Ljubav

Ukoliko se vaše emotivne relacije zasnivaju samo na strasti, onda ne berite brigu – toga vam u ovoj nedelji sigurno neće manjkati. No, pošto je malo verovatno da je baš samo to osnova odnosa, onda prostora za upozorenja itekako ima – partner je preosetljiv, a vi ste pak previše….pa previše vi. Prenaglašenost u svemu neće poboljšati odnos, samo ga može oštetiti i dovesti vas čak do ivice sukoba u drugom delu sedmice. Slobodni Ovnovi – kao da u ovom periodu ne uspevate da pronađete pravi model ponašanja prema osobi koja vam se dopada. Šta god da uradite, ne daje nikakve posebne rezultate.

Posao

Sve moguće prostore za korektno funkcionisanje i prava dešavanja u poslovnom segmentu imate. Dakle, u ovoj sedmici problem nije u okolnostima i u drugim osobama, već najpre  u vama. Naime, i sopstvene dobre poteze i sve ono podsticajno što vam se otvara možete pokvariti nestrpljivošću, nemanjem takta, grčevitošću da dođete do nečega ŠTO PRE, ODMAH. E pa teško da će to ići baš tako, po vašim željama. Smanjite očekivanja, trenutno budite spremni da se zadovoljite i malim pomacima.

Novac

Vaše finansije i vi ste na ratnoj nozi ove nedelje.

Zdravlje

Osetljive tačke su sinusi, zubi, glava, kičma, pritisak.






 

BIK

Hrana

Nije poenta u kvanitetu, već u kvalitetu kada je hrana u pitanju. Ovom devizom će se Bikovi voditi, trudeći se da u hrani maksimalno uživaju, da ona bude pravo zadovoljstvo i što se ukusa, ali i što se izgleda tiče.

Ljubav

Itekako je moguće da će voljeno biće smatrati da ste u ovoj nedelji vrlo „pre“ – preteški, prenaporni, preosetljivi, prezahtevni….doduše verovatno će misliti da imate momenata kada ste i prenežni, preromantični, predivni. Poenta je u tome da ćete vi verovatno funkcionisati iz krajnosti u krajnost, lutaćete i nikako nećete uspevati da „pogodite“ zlatnu sredinu. Zato nemojte da se čudite što će i vaš odnos biti isti takav – šaren i na klackalici, sa mnogo lepih, ali i emotivno teških momenata. Slobodni – vaše želje su sada pa….poprilično velike. Nešto možete ostvariti, ali ipak – smanjite malo očekivanja.

Posao

Sve ono što se vezuje za dnevne obaveze i redovne poslovne zadatke funkcionisaće kao po loju. Nikakvih većih problema nećete vi tu imati. Uspevaćete da se organizujete i sve završite na pravi način i u pravo vreme. No, sve ono što se vezuje za prošlost, za prošle pogreške, prošle projekte ili saradnike – donosiće vam glavobolju jer će se ispostaviti da to i nije baš toliko savršeno kao što ste mislili. Takođe, imaćete problema u komunikaciji i dogovorima i sa saradnicima i sa kolegama, ali i sa autoritetima.

Novac

Ovde je situacija skroz u redu. Pare ne padaju na vas sa neba, ali ih ima u dovoljnoj količini.

Zdravlje

Prilično ste osetljivi – i stomak i respiratorni organi i žlezde i koža – sve su to vaše slabe tačke.

 

Suvo grožđe: Dobro varenje, detoksikacija jetre, riznica vitamina i minerala!






 



BLIZANCI

Hrana

Vaš stomak će vrlo burno reagovati na sve one namirnice koje vašem organizmu ne prijaju ili koje vam štete. Ne kaže se bez razloga – slušajte signale koje vam telo šalje! Budite oprezni u ovoj sedmici, jer lako možete preterati.

Ljubav

U emotivnim partnerstvima funkcionisaćete onako kako vam se ne dopada – sve će biti nekako šturo, preozbiljno, lepih momenata će biti na kašičicu, a svakodnevica će biti ispunjena preozbiljnim i previše praktičnim temama koje baš i nisu neki motiv za vas. Ako je za utehu – u svemu ćete sa partnerom postići dogovor ali ovo nije period u kojem se vi osećate poletno. Manjih problema može biti u sferi finansija i dogovora oko istih. Slobodni Blizanci – ima prostora za nova dešavanja, ali ne izgleda mi kao da ćete vi biti baš u nekom ekstatičnom raspoloženju oko toga. Mrljava nedelja po pitanjima ljubavi.

Posao

Ne mogu da kažem da će vam sedmica biti loša, ali kada sve saberete i oduzmete – shvatićete da ste je proveli u fazonu – red obaveza, red papirologije, red dosadnih proračuna, red neinspirativnih sastanaka ili kontakata u kojima morate da se pravite da ste maksimalno poslovni i odgovorni….i tako dalje. Iako period pred vama ne sprema nikakvu zvrčku niti saplitanje po pitanju posla, sa druge strane – ne daje vam pravu inspiraciju i motiv – samo gomilu smornih obaveza koje morate završiti na vreme.

Novac

Vrlo čudna nedelja po pitanjima novca. Dobitak i gubitak deli tanka linija. Čuvajte pare.

Zdravlje

Osetljivost stomaka. Stariji mogu imati problem sa venama i pritiskom.

 

RAK

Hrana

Iako znate da vam neke namirnice ne prijaju, ipak im teško odolevate. Preskačite grickalice i brzu hranu, ali i pohovano i prženo meso. Pokušajte da svoje obroke više bazirate na svežem voću i povrću, ili onom na pari, kao i kuvanom ili barenom mesu.

Ljubav

Prava osećanja imate. Pravu sposobnost da ih iskažete i da komunicirate sa voljenom osobom na iskreniji i otvoreniji način – imate. Ali, i pored ovoga – nešto neće štimati u ovoj sedmici. Vidite, meni to izgleda kao da želite da rešavate stvari na teži način. Na primer – kada je potrebno da se otvorite, vi ćete se zatvoriti i zaćutati. Kada je potrebno da date emociju, vi ćete stegnuti srce. Kada je potrebno da razumete – osećanja će vam zamagliti um i nećete moći. Zato se lako može dogoditi da prilično nezadovoljno prođete kroz ovaj period. Slobodni – prošlost vas sputava da nastavite dalje. Ne dajte joj.

Posao

Bićete opterećeni i tu nema šta posebno da se priča. S jedne strane – svi od vas očekuju mnogo. S druge – ni malo vam ne pomažu, šta više – koče vas i pritiskaju, samo vam donoseći težinu i glavolomke. I pored opterećenja koje je sada jako prisutno, itekako ste vi i sposobni i voljni da gurate situacije na dalje. I neće to ići loše, da znate. Vaša posvećenost i profesionalnost u svemu čega se prihvatite svakako će dati svoje rezultate i oni neće biti mali. Borite se sa teškoćama i sa drugim ljudima, sada to možete.

Novac

Nije bajna, ali je prilično stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, koža, stomačni deo, alergije, žlezde.


 

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

 

Misterija! Voz pun putnika ušao u tunel i nestao zauvek! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>