Region

Svet

Ceca Ražnatović: Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?!

Ceci Ražnatović došlo je preko glave da sluša o tome kako bi žene trebalo da se ponašaju kada dođu u određene godine, pa je odbrusila svima koji se usuđuju na taj način da se obrate nežnijem polu. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?!

Ceca Ražnatović: Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Screenshoot/Instagram




Ceca je svojevremeno u emisiji "Magazin In" bez dlake na jeziku poručila da nije mrtva jer ima više od 40 godina.

- Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf... A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od 33 babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju... Neverovatno - kazala je folk zvezda, a onda objasnila da žene u njenim godinama nisu za bacanje.


- To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam - zaključila je Ceca, koja ima 47 godina i koja je postala baka, pošto je njen sin Veljko s verenicom Bogdanom dobio dete.

Ceca Ražnatović je otkrila i da joj je bilo teško da odgaja sina Veljka, jer je svojoj deci bila i otac i majka.


- Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model. Ali kada je dečak u pitanju, drugačije je. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: "Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran." I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo - ispričala je Ceca.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>