Region

Svet

Danijela Vranić se ugojila zbog poremećaja hormona

Pevačica Danijela Vranić u poslednjih mesec dana ugojila se čak sedam kilograma, a razlog njenog naglog gojenja je poremećaj hormona koji je nedavno otkrila.

Danijela Vranić se ugojila zbog poremećaja hormonaPrema rečima izvora, Danijela je potražila lekarsku pomoć kada je videla da se i pored normalnog režima ishrane njena težina povećava, a ciklus joj dugo kasni ili ga pak ima dva puta mesečno. Analizom krvi ustanovljeno je da da je došlo do poremećaja hormona u njenom organizmu.

"Danijela je veoma teško podnela ovu dijagnozu, pogotovu što su neke njene drugarice imale isti problem i dugo im je trebalo da se vrate u normalu. Svesna je šta je uzrok tome, pa se sada mnogo više odmara, redovno uzima terapiju i hrani se po posebnom režimu koji joj je doktor prepisao" - rekao je izvor blizak pevačici.

Sa druge strane Danijela kaže da jako dobro podnosila pisanje medija na račun njene kilaže.

"Stoički sam podnosila sve što se pričalo mojoj kilaži, a šta god da sam rekla, uvek bi se našao neki neverni Toma. Neke stvari su isuviše lične da bi se iznosile javno, a ja  nisam tip osobe kojoj treba takva vrsta marketinga. Sada se osećam mnogo bolje" - zaključila je Danijela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>