Region

Svet

Danijela Vranić se ugojila zbog poremećaja hormona

Pevačica Danijela Vranić u poslednjih mesec dana ugojila se čak sedam kilograma, a razlog njenog naglog gojenja je poremećaj hormona koji je nedavno otkrila.

Danijela Vranić se ugojila zbog poremećaja hormona



Prema rečima izvora, Danijela je potražila lekarsku pomoć kada je videla da se i pored normalnog režima ishrane njena težina povećava, a ciklus joj dugo kasni ili ga pak ima dva puta mesečno. Analizom krvi ustanovljeno je da da je došlo do poremećaja hormona u njenom organizmu.

"Danijela je veoma teško podnela ovu dijagnozu, pogotovu što su neke njene drugarice imale isti problem i dugo im je trebalo da se vrate u normalu. Svesna je šta je uzrok tome, pa se sada mnogo više odmara, redovno uzima terapiju i hrani se po posebnom režimu koji joj je doktor prepisao" - rekao je izvor blizak pevačici.

Sa druge strane Danijela kaže da jako dobro podnosila pisanje medija na račun njene kilaže.

"Stoički sam podnosila sve što se pričalo mojoj kilaži, a šta god da sam rekla, uvek bi se našao neki neverni Toma. Neke stvari su isuviše lične da bi se iznosile javno, a ja  nisam tip osobe kojoj treba takva vrsta marketinga. Sada se osećam mnogo bolje" - zaključila je Danijela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>