Region

Svet

Dado Glišić i Zerina ne prestaju da šokiraju javnost! Dete nije bilo moje!

Dado Glišić i Zerina Hećo, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" ne prestaju da šokiraju javnost! Saznao sam za pobačaj tek nakon što se desio. Dete nije bilo moje! Ovo je njegova strana priče! 

Dado Glišić i Zerina ne prestaju da šokiraju javnost! Dete nije bilo moje! Screenshoot/Instagram
Zerina Hećo optužila je bivšeg dečka Dada Glišića da ju je godinu i po fizički zlostavljao, a sada je iznela još jedan detalj.

Tako je ispričala da je zbog navodnog nasilja imala spontani pobačaj i da je izgubila bebu, kao i da ju je bivši dečko često snimao dok ju je tukao, ali i da ju je danima ostavljao zaključnu u stanu. S druge strane, Dado Glišić je u razgovoru za "Alo!" negirao sve Zerinine navode i istakao da bosanska starleta nikada nije nosila njegovo dete.

- Bolje da mi je pucao u glavu i ubio me nego što mi je ovo radio. Znao je da me snima kada me pretuče i sve to čuva u svom telefonu. Godinu i po je trajalo zlostavljanje. Njegova majka, otac i brat su sve to znali i videli. Poslednje velike batine dobila sam u studiju, koji je izolovan. Uvukao me je i bacio na pod i petama me je udarao po glavi, leđima i nogama. Molila sam ga da prestane, ali nije prestajao dok nije izgubio snagu. Znao je da me pita hoću li još, a često me je danima držao zaključanu u stanu - ispričala je Zerina u specijalnoj emisiji na TV "Pink", a potom otkrila i kako je izgubila bebu. 
- Saznala sam da sam bila u drugom stanju tek kada sam doživela spontani pobačaj. Dado i ja smo otišli u Banjaluku, gde živi njegova porodica, a on me je i tamo maltretirao. Zbog batina sam prokrvarila, otišla u bolnicu i tamo saznala da mi se desio spontani pobačaj. Odabrala sam privatnu kliniku jer nisam želela da se sve to sazna - ispričala je Zerina, dok je njen bivši partner Dado Glišić negirao sve njene navode.


- Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom. Dete nije moje i to je lako uvideti prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj. Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, sa tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi - kaže Dado za "Alo!".
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>