Region

Svet

Region

Domaći film - Leto kada sam naučila da letim! Premijera na proleće!

Domaći film - Leto kada sam naučila da letim! Glavna junakinja je devojčica (12) koja umesto da ode na kampovanje sa najboljom drugaricom, što je silno želela, odlazi na Hvar sa babom koja je nervira. Premijera na proleće!

Domaći film - Leto kada sam naučila da letim! Premijera na proleće! Screenshoot/Instagram




Film "Leto kada sam naučila da letim" po istoimenom romanu Jasminke Petrović snima Raša Andrić, poznat po filmovima "Munje" i "Kad porastem, biću kengur". Prva klapa pala je na bazenu "Milan - Gale Muškatirović" na Dorćolu.

Glavna junakinja je devojčica (12) koja umesto da ode na kampovanje sa najboljom drugaricom, što je silno želela, odlazi na Hvar sa babom koja je nervira. 


Mala Sofija je očajna zbog toga, ali se potom upliće u porodičnu intrigu zasnovanu na srpsko-hrvatskim odnosima u familiji. Letovanje "iz pakla" pretvara se u najlepšu avanturu u njenom životu, za smehom i plakanjem, ali bez pucanja, objasnio je reditelj.

Premijera filma trebalo bi da bude na proleće sledeće nedelje, a ekipa će se nakon kraćeg snimanja u Beogradu "preseliti" na Hvar.

Glavnu junakinju tumači Klara Hrvanović, Sofijinu baku igra Olga Odanović, njenu sestru Snježana Sinovčić, a njihovog brata Žarko Laušević, dok se u jednoj od sporednih uloga pojavljuje i Frano Lasić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>