Lepota

Ljubav

Domaći šampon od belog luka! Vaša kosa biće preporođena! (RECEPT)

Navikli smo da je beli luk odličan za mnoge stvari, ali da je toliko dobat i za našu kosu - to je prijatno iznenađenje! Domaći šampon od belog luka! Vaša kosa biće preporođena! Saznajte u čemu je tajna šampona sa belim lukom i šta on sve može da uradi za vašu kosu.

Domaći šampon od belog luka! Vaša kosa biće preporođena! (RECEPT) Svet Plus

Kada pomislimo na beli luk, pomislimo i na njegov specifičan miris koji je jak i postojan. Zaista nam nije ni palo na pemet da ga koristimo za kosu! Ali, stvari se menjaju, pa tako i na tržištu imamo sve više šampona od belog luka, sa mnogo lepšim mirisom.

 

Saznajte u čemu je tajna šampona sa belim lukom i šta on sve može da uradi za vašu kosu.

 

Beli luk utiče na oporavak kose

 

Beli luk daje kosi novi sjaj i oporavlja je iz korena. Utiče na brži rast kose i što je najbitnije, kosa više neće opadati u velikim količinama. Ako niste zadovoljni kvalitetom svoje kose i ako vam se čini da ona postaje sve tanja, da se sve više krza i lomi, onda je pravi trenutak da mislite o njenom oporavku, dok još nije kasno.

 

Kosa će ponovo početi da raste!

 

Ako ste uvideli da vaša kosa iz nekog razloga mnogo opada, a novih vlasi nema ni na vidiku, onda razmislite o tome da počnete da koristite ovaj prirodni šampon. Kada ga kupujete, dobro pročitajte deklaraciju, jer on ne sme da sadrži parabene i sulfate. Beli luk u sebi ima antibiotska svojstva, što znači da će uništiti sve bakterije na temenu i da će očistiti svu nagomilalu nečistoću. Kada teme može slobodno da diše, nova kosa će moći da raste.

 

Na ovaj način, kosa će postati bujnija, sjajnija i gušća! Takođe, beli luk dobro deluje i kada je perut u pitanju, može da je otkloni za kratko vreme.

 

Najpopularnija frizura! Sa ovom dužinom kose izgledaćete 5 godina mlađe!
Možete ga napraviti i kod kuće

 

Ako želite da budete sigurni da će šampon biti 100% prirodan, onda je najbolje da ga napravite kod kuće. Biće vam potreban jedan obični šampon koji ne sadrži sulfate i parabene. Možete ga pronaći i u supermarketu, i u apoteci. Prirodni šampon je baza, a osim toga, treba nam i 15 čena belog luka i malo maslinovog ili kokosovog ulja. Kokosovo ulje se koristi zbog prijatnijeg mirisa, ali možete da koristite i maslinovo, bez brige.

 

Čenove luka treba da obradite u blenderu. Mešate ga sa vodom, dok ne dobijete ređu, kremastu smesu. Ulje će pomoći da se luk sjedini i da se ne odvaja. U blender sipajte i šampon, pa sve dobro smiksajte. Sada je ostalo samo da premestite šampon u određenu bočicu i da počnete da ga koristite.

 

Kako se koristi šampon od belog luka?

 

Šampon od belog luka, koristi se kao i običan. Možete da ga upotrebljavate prilikom svakog pranja. Vaša kosa će vremenom postati jača i lepša, a dlaka će biti kvalitetnija i neće otpasti tako lako!

 

Pet vežbe, pet minuta dnevno! Mršaviji i zategnutiji struk! 
Koliko je vremena potrebno za prve rezultate?

 

Iskustva govore da ćete prve rezultate videti već posle nedelju, dve dana. Žene su baš zadovoljne šamponom od belog luka i nikom nije delovao nepovoljno na kosu. Zajedničko im je to što su strepile od toga da li će kosa mirisati na luk, ali istina je da većina šampona u sebi ima dodatak određenih pafema, pa je miris prijatan i ne podseća na beli luk.
Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mogujatosama

Povezane vesti:


>