Ostalo

Sme�no

DIY lampe će ulepšati vaš dom! Napravite ih sami! (VIDEO)

Ako u vama leži kreativac, onda znači da ste uvek u potrazi za novim izazovima. DIY lampe će ulepšati vaš dom! Napravite ih sami! Neće vam trebati mnogo vremena...

DIY lampe će ulepšati vaš dom! Napravite ih sami! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Danas vam donosimo jedan vrlo simpatičan DIY projekat koji će ulepšati vaš životni prostor. Uživaćete jednako dok budete svojim rukama stvarali ove dekorativne elemente, ali i pri prvom i svakom narednom njihovom korišćenju. U pitanju su neobične DIY lampe, koje možete napraviti od najrazličitijih materijala.

Lampe su te koje unose magiju u prostor i čine ga vedrijim. Bilo da želite da promenite osećaj u dečijoj sobi ili dnevnoj sobi, ili želite vaš trem ili baštu da ukrasite ovog leta, sa lampama koje vam danas predstavljamo, to ćete lako učiniti.

Papirni lampioni su vrlo jednostavni za izradu, a pritom prostoru donose impresivnu vizuelnu privlačnost. Mogućnosti su neverovatne prilikom pravljenja ovih fantatičnih lampi, bilo u pogledu materijala, boja i dekorativnih elemenata.

Za romantičniju atmosferu možete kreirati lampion neke nežne pastelne boje, a ako želite zaista izaražajan utisak tu su uvek akcentni tonovi poput crvene i ljubičaste. Ako već imate neki od papirnih lampiona možete im udahnuti novi život bojom po izboru, šarenim vrpcama, šljokicama i sl.




Za izradu šarenih pletenih lampi ne treba mnogo ni vremena ni truda, a rezultat je fantastičan. Za osnovu možete izabrati balon oko kog će biti obmotan kanap namočen lepkom, a potpom prefarban, s tim da ćete balon po završetku projekta ukloniti. Vrlo živopisne lampe uveseliće prostor oko vas i ispuniti ga snopovima predivne svetlosti.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazin.novosti

Povezane vesti:


>