Region

Svet

Region

Nataša Ninković o seriji Pevačica! Svekrvu će tumačiti upravo ona!

Dodeljena joj jedna od najtežih uloga u životu! Nataša Ninković o seriji "Pevačica"! Svekrvu će tumačiti upravo ona! Pored toga spekuliše se i o ostalim glumcima koji će se pojaviti, a mlada zvezda koja je povrdila učešće je Milica Pavlović.

Nataša Ninković o seriji Pevačica! Svekrvu će tumačiti upravo ona! Screenshoot/Instagram




Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije "Pevačica", a njen deo će biti mnoge zvezde.

- Iskreno, sada kada je informacija o seriji “Pevačica” postala javna osećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali i postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa vanserijskim Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika već odlično znaju kada sam ja u pitanju da ako sam se nečeg prihvatila, onda sam rešena da idem do kraja - rekla je Pavlovićeva.


 


- Nataša će igrati vračaru! Scenaristi su inspiraciju za njen lik našli u Jeleninoj svekrvi Zorici Marjanović, za koju se pisalo da se bavi nadrilekarstvom - priča izvor blizak produkciji i dodaje:

- Oko Nataše će se vrteti dobar deo priče, u jednom momentu će i ona biti na meti inspektora koji će istraživati ubistvo.

Jaka ekipa

Jednu od značajnijih uloga u seriji dobio je i Miloš Timotijević, koji će se naći u ulozi čelnika "Granda" Saše Popovića!

- U seriji ćemo prikazati i period kad se Jelena pojavila na audiciji za "Zvezde Granda", a Miloš će igrati kompozitora koji je na čelu žirija tog muzičkog takmičenja. Glavnu Jeleninu suparnicu Emiliju igraće mlada glumica Jelena Grujičić, a Nikola Rakočević će biti menadžer pokojne pevačice - priča izvor, a o glavnom glumačkom paru dodaje:

- Milica se oduševila kad je čula da će njenog muža najverovatnije igrati Vuk Kostić. Kasting je u toku, videćemo da li će Zorana stvarno glumiti Vuk ili ipak Vojin Ćetković.



Zoran negoduje

Autor serije Predrag Gaga Antonijević potvrdio je naša saznanja i naglasio da je prezadovoljan što se Nataša Ninković pridružila ekipi.

- Ona je izvrsna glumica, koju do sada nismo imali prilike da vidimo u ulozi nekog ko se bavi crnom magijom. Verujem da će odlično dočarati svoj lik, koji je inspirisan majkom Zorana Marjanovića - kaže reditelj za Informer.

S druge strane, Zoran Marjanović je nesrećan što, kako kaže, autori za seriju koriste tragičnu sudbinu njegove supruge:

- Na snimanje te serije niti mogu niti želim da utičem! Da bi se priča o njenom životu istinito prikazala publici, potrebno je da autor raspolaže istinitim detaljima događaja od Jeleninog detinjstva, pa do smrti. Dosta je cirkusijade, ovde je reč o velikoj tragediji, ta bol ne može da se ekranizuje!

Serija "Pevačica" snimaće se od 12. avgusta do 12. novembra. Prva sezona imaće 12 epizoda i premijerno će biti prikazana na kanalu Superstar.


Igor Đorđević i Zlatan Vidović glume inspektore


Zlatan Vidović i Igor Đorđević će u seriji "Pevačica" igrati inspektore koji istražuju ubistvo Jelene Marjanović.

- Igram Bojana, koji vodi nesrećan život i sticajem okolnosti biva upleten u razna ubistva koja će morati da rešava. Među njima je i ubistvo Jelene Marjanović. Dosta sam čitao o tragičnoj sudbini pevačice, svi mediji u regionu pisali su o tome. Njeno ubistvo je veliki društveni fenomen, kao što je 1994. godine izazvao slučaj O'Džej Simpsona, koji je uhapšen i optužen za ubistvo supruge Nikol - kaže Zlatan za Informer.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>