Region

Svet

Slavica Ćukteraš objavila sliku iz bolnice!

Pevačica se zahvalila bolničkom osobolju koje brine o njenom zdravlju! Slavica Ćukteraš objavila sliku iz bolnice, a Rada Manojlović joj uputila reči podrške.

Slavica Ćukteraš objavila sliku iz bolnice! Screenshoot/InstagramNakon što se oporavila od korona virusa, pevačica Slavica Ćukteraš (35) završila je u bolnici zbog novog zdravstvenog problema.

Ona je zbog je zbog gnojne angine završila u Urgentnom centru, a kako je istakla, iz predostrožnosti je bila u kovid ambulanti, ali je ubrzo puštena na kućno lečenje antibioticima.

- Kada su mi stigli nalazi, pokazalo se da imam gnojnu anginu. Odmah sam dobila antibiotike, a kako je temperatura rasla, nisam smela da rizikujem, pa sam otišla u Urgentni - otkrila je Slavica.


 


No, sada se nakon svega oglasila i iz bolnice jednom fotografijom iz bolničkog kreveta, te se zahvalila medicinskom osoblju i svima koji se brinu za njeno zdravlje.

- Hvala puno divnom osoblju koje me hospitalizovalo u bolnicu! Hvala i vama svima koji pitate za moje zdravlje - napisala je pevačica ispod fotografije.

Njeni brojni pratioci su joj u komentarima poželeli brz oporavak, a među njima bila je i njena koleginica Rada Manojlović.

- Draga Slavice, žao mi je što te i ovo snađe taman kad si se malo oporavila, ali sve će biti u redu, budi jaka! Želim ti brz oporavak! - napisala je Rada. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>