Svet

Region

Šeron Stoun ponosno nosi svoje godine! (VIDEO)

Slavna glumica obratila se fanovima kada je ustala i apelovala na sve da nose maske. Šeron Stoun ponosno nosi svoje godine! Ne ustručava se da se snima bez trunčice šminke i pokaže svoje potpuno prirodno, najstvarnije izdanje.

Šeron Stoun ponosno nosi svoje godine! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Šeron Stoun je apelovala putem Instagrama na kojem je prati više od dva miliona ljudi na sve da nose zaštitne maske u doba pandemije, kako bi zaštitili decu i omogućili im bolju budućnost.

Navela je kako se ovde ne radi o nama samima, već isključivo o drugima - o deci.

Snimala se u pidžami, pomalo raščupana, sa sedim izrastkom i bez ikakvih filtera i ulepšavanja. A priznaćete, to je u današnje vreme prava retkost. Pogotovo kod glumačkih veličina kao što je Šeron. 

- Probudila sam se razmišljajući o ovome. Razlog što je bolja situacija u zemljama koje vode žene jeste taj što znaju da je nošenje maski zbog njihove dece. Nema mesta svađi oko toga da li da nosimo masku ili ne.. Ne nosimo je zbog sebe, već da sačuvamo našu decu i da zaštitimo budućnost. Ne nosimo je zbog civilnih prava ili prava slobode... Na snazi je globalna pandemija - izjavila je.


- Nije bitno šta mislite o tome i da li želite da verujete u to ili ne, važno je da li brinete o deci. Nosite masku zato što brinete za decu. Budite kao zemlje koje se uspešno bore sa ovim, koje brinu o nekome drugome... Mislim da svi brinemo o deci. Zato, hajde da uradimo nešto lepo danas. Hajde da nosimo maske kako bismo zaštitili decu. Budućnost.

- Nismo ovde zbog nas samih, ovde smo zbog budućnosti i dece, da ulepšamo budućnost nekome drugome. Nosite maske zbog dece. Hajde - apelovala je Šeron.

Iako joj se vidi svaka pegica na licu i nije u svom najboljem izdanju, holivudska zvezda je još jednom pokazala svoju prizemnost, i ponosno nosi svoje godine ne skrivajući niti jednu jedinu boru.

Šta drugo reći, nego - svaka čast, Šeron!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>