Lepota

Ljubav

Lažna slika lepote?! Šta sve šminka može da uradi? (VIDEO)

Šta sve šminka može da uradi? Mnogo, znamo, ali pogledajte kako to "mnogo" zapravo izgleda. Lažna slika lepote! TikTok preplavile ovakve fotografije i evo šta se krije iza njih...

Lažna slika lepote?! Šta sve šminka može da uradi? (VIDEO) Svet Plus




Za početak, da li znate šta je to "catfishing"? Pod tim se podrazumeva da ste naveli nekog da se zaljubi u vas nakon što vas je upoznao onlajn, a da ste se pritom predstavili potpuno drugačijim od onoga što zapravo jeste. Pod tim drugačije podrazumeva se, pre svega, vaš izgled.

Kako je lako obmanuti nekog, pokazali su mejk -ap artisti na TikToku koji su istovremeno sebi napravili odličnu reklamu.


 


I ne samo da su otkrili cake u šminkanju, već i tajne veštog poziranja zahvaljujući kojem možete da zamaskirate i podbradak.

 

Kažu da je ovo eliksir mladosti i da bore nestaju sa lica! (RECEPT)




 

Da li ste vi bili žrtva "catfishing" ili ga možda uveliko koristite? Izgleda pod ovim imenom poput neke nove pojave, ali ruku na srce, u praksi je on odavno.



 


To znači da ne treba da se šminkate, nego da samo budete više iskreni prilikom upoznavanja pa da se ne ustručavate da pokažete oba lica. Čisto da ne bude neprijatnih iznenađenja. Što biste razočaračli druge lažnom slikom o sebi kada onom pravom možete da ih oborite s nogu?


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>