Region

Svet

Ivana Peters: Samo sam pevač! Ne znam kako da zaradim novac!

Samo sam pevač! Nakon što se javno oglasila Goca Tržan i rekla da pevači i muzičari nemaju od čega da žive, a da se mnogi slade "njihovoj propasti", Ivana Peters objašnjava da je i ona u veoma teškoj sitauciji. Ne znam kako da zaradim novac!

Ivana Peters: Samo sam pevač! Ne znam kako da zaradim novac! Screenshoot/Instagram



Ivana Peters ističe da ništa drugo nema osim muzičke karijere.

"Samo sam pevač. Hranim sebe i svoje dete i članove porodice kojima treba da pomognem. Nedostaje mi i posao kojim se bavim jer je to moja ljubav. Potpuno sam izgubila sebe i ne znam šta ću da radim ako ne budem našla neki način da zaradim novac na drugi način", priča Ivana i dodaje da su u najvećem problemu oni koji nisu velike zvezde.

 

Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi!



 

"Sve ovo što nam se dešava najviše utiče na muzičare koji nisu mega zvezde, zvezde folk muzike i nemaju karijeru dugu pedeset godina kao što su Zdravko Čolić, Lepa Brena. Ja stvarno nisam uspela da u životu steknem koliko oni. Bavila sam se nekom muzikom koja mene podizala, mislila sam da doprinosim domaćoj muzičkoj sceni sa kvalitetnom muzikom. Ne želim da se sada osećam krivom zbog toga što se ne bavim nekom lakšom muzikom ili komercijalnijom. Sve nas je sada zadesila ista stvar, s tim što neki uz mere zaštite mogu da rade...doktori, zubari, frizeri."

Ivana Peters ističe da nisu tačni navodi tviteraša da pevači zarađuju na hiljade i hiljade evra.

"To nije tačno. Ne zarađuju svi toliko. Nisu svi velike zvezde. To mora da se shvati. Nemaju svi iste prihode. Ne vrednuju se svi muzičari isto", dodala je.

Pop zvezda kaže da ona svoj posao voli i da bi mogla i besplatne koncerte da drži, ali da ne može da živi bez primanja koje sada nema. Morala je otkazuje koncerte.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>