Zdravlje

Ljubav & Sex

Japanski stručnjak za mršavljenje: Vežba koja skida salo i leči bol! (VIDEO)

Bez fizičke aktivnosti naše telo postaje manje pokretno i počinje polako da akumulira suvišnu masnoću. Japanski stručnjak za mršavljenje otkriva! Vežba koja skida salo sa stomaka i leči bol u kičmi i krstima! 

Japanski stručnjak za mršavljenje: Vežba koja skida salo i leči bol! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMnogi ljudi veći deo vremena provode sedeći, pretežno zbog prirode posla kojim se bavimo i tu malo toga možemo da učinimo. Sve to može za sobom da vuče i ozbiljne zdravstvene probleme, i zato se treba potruditi, odvajati vreme barem za lagane vežbe.

Danas vam predstavljamo jednostavnu vežbu, koju predlaže Tamajo, japanski stručnjak za mršavljenje. U pitanju je vežba istezanja, koja pomaže da se aktiviraju mišići abdomena i leđa, koje zatezanjem i ojačavamo. Pored toga, ova vežba aktivno deluje i na unutrašnju stranu butina. Vežba je zaista čudesna!


Kako se vežba izvodi:

Stojimo široko raširenih nogu, stopalima ka spolja. Nožni prsti i kolena su okrenuti u istom smeru. Noge savijte u kolenima. Za održavanje ravnoteže, stavite ruke na njih. Sada započnite izvođenje vežbe - prvo se nagnite napred, okrećući desno rame ulevo i unutra, pri čemu levo rame ide unazad.

 

Hiperhidroza - prekomerno znojenje! Ove metode će vas rešiti problema!

 

Šta jesti, a mršaviti? Namirnice koje podstiču mršavljenje!Treba da osetite kako se istežu mišići butina, struka i leđa. Zadržite se u ovom položaju 3 sekunde, pa se vratite u početni položaj. Ponovite isto to i u drugom smeru.

Pokrete treba raditi polako i pažljivo, sve vreme osećajući napetost mišića. Vežbu radite 2 puta dnevno po 10 ponavljanja.

Nakon 2-3 nedelje redovnog vežbanja, primetićete da "šlauf" sa struka polako nestaje, a već nakon nekoliko dana osetićete kako leđa i krsta postaju pokretljivija i bol nestaje. Za sve one koji mnogo sede, ova vežba je zaista nezamenljiva!

U videu pogledajte kako se tačno izvodi vežba!


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>