Zdravlje

Ljubav

Aspirin za gubitak težine! Evo kako!

Neki, pokušavajući da se otarase viška, uzimaju aspirin za gubitak težine. Kada su istraživali lek, naučnici su otkrili činjenicu da lek zaista smanjuje težinu. Naučnici iz Britanije otkrili su da se, zbog dejstva acetilsalicilne kiseline na telo, masti aktivnije troše. Evo kako!

Aspirin za gubitak težine! Evo kako! Svet PlusNa početku, aspirin je korišćen za tretman različitih bolesti. To je preventivno sredstvo u lečenju kardiovaskularnih bolesti. Kasnije studije su pokazale da je aspirin dobar način da se bori sa prekomernom težinom.


Kako aspirin pomaže u smanjenju težine?

Komponenta acetilsalicilne kiseline deluje na metabolizam (na ćelijskom nivou). Kada lek prodre u telo, acetilsalicilna kiselina interaguje sa protein kinazom. Kao rezultat toga, telo dobija signal da je došlo do jakog trošenja energije, a potreban je dodatni izvor za obnovu energije. Stoga, masne ćelije počinju da se razdvajaju.


Da li je moguće izgubiti težinu sa aspirinom?

Tablete aspirina za gubitak težine treba uzimati tokom dijete. Međutim, neophodno je znati sa kojim dodatnim lekovima je ovo najefikasnije.

Aspirin se često preporučuje u okviru posebnog kompleksa za mršavljenje ECA, koja uključuje kofein, efedrin i aspirin.

 

Privlačenje novca! Legenda ili istina? Proverite!
Kada se koristi lek, primećuje se sledeći rezultat:

smanjen apetit
višak tečnosti se eliminiše iz tela;
masti se apsorbuju sporije;
masne ćelije se cepaju.


Kao rezultat uzimanja lekova, procesi se ubrzavaju u telu. Osećaćete se veselo i puni energije. Pomaže da vežbate sa manje napora i ne osećate umor.


Aspirin i kofein za gubitak težine su deo ovih lekova:

Metildren Elite 25;
Black Spider 25;
Black Spider 25 Ephedra.


NAPOMENA:
Posavetujte se sa svojim lekarom!Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>