Lepota

Ljubav

Nova frizura Monike Beluči podmlađuje za celu deceniju!

Nova frizura Monike Beluči podmlađuje za celu deceniju! Napravila je veliku promenu i skratila kosu! Frizura se lako održava i ide uz svaki stil! Ovo je apsolutni pogodak za žene u pedesetim godinama.

Nova frizura Monike Beluči podmlađuje za celu deceniju! Screenshoot/InstagramGodine su samo broj za italijansku lepoticu Monicu Beluči, a njena nova frizura je dokaz da malim promenama možete učiniti da izgledate nekoliko godina mlađe!

Monika Beluči je do nedavno imala dugu kosu, a onda je rešila da napravi veliku promenu i drastično je skrati. Izgleda da joj se poigravaje sa dužinom dopalo, pa je još jednom promenila frizuru. 

Sada je možete videti sa novom frizurom koja odlično pristaje svakom obliku lica.
 

Sujeverje: Najsmešnija i najbizarnija narodna verovanja!


 Stepenasti paž sa šiškama je, prema rečima frizera, apsolutni pogodak za žene u pedesetim godinama. Ova dužina će naglasiti ono najlepše na licu, a moderna je i razigrana, pa će učiniti da delujete znatno mlađe.

Pored toga što lepo izgleda, ovaj oblik frizure je lak za održavanje i brzo se suši što je, priznaćete, vrlo važno kada temperature pređu 30 stepeni.Uzmite malo pene za kosu i izgužvate kosu rukama. Za čas ćete imati zavodljivu frizuru i moćićete da proredite feniranje, peglanje i odlaske kod frizera.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>