Zadruga

Parovi

Mensur Ajdarpašić izgubio kompas u studiju! Burna svađa sa prijateljem!

Neviđeni haos! Orilo se u studiju! Mensur Ajdarpašić izgubio kompas! Burna svađa sa prijateljem uživo zbog fanova i računa! Meni majka nije dobro! To mi je bilo preče nego da se zahvaljujem nekim tamo ku*cima! 

Mensur Ajdarpašić izgubio kompas u studiju! Burna svađa sa prijateljem! Screenshoot/Youtube
"Ćao, brate, ovde Sale! Svašta mi ljudi pišu. Da li sam ja tebi poslao račun? Sve glasove koje smo poslali, sve snimljeno. Da li si se zahvalio ljudima koji su glasali za tebe? Ponudio sam se da vam pomognem ako šta treba. Da li ti je garderoba kod mene? Trebali su samo da izađu i kažu da su zaljubljeni i to je to." - komentarisao je Mensurov prijatelj.

"Jesi, ali ne znam čemu ovaj napad, ja ne znam te ljude koji su glasali za mene. Ako ste svi odustali, da vam vratim taj novac. Gde su ti fanovi da me pitaju da li mi treba nešto? Mi jesmo tako rekli, ali su je oni vređali, psovali, svašta." - odgovorio je Mensur Ajdarpašić.


Meni majka nije dobro! To mi je bilo preče nego da se zahvaljujem nekim tamo ku*cima! - vikao je Mensur.


Ti se stalno žališ, kao da ti je bilo najteže! Mi zbog tebe nismo spavali noćima, bili smo budni zbog tebe, alo! I prekini da vičeš! - nadovezao se gledalac.

 

Mina Vrbaški o svojoj prošlosti i prostituciji! Umešao se Mensur! (VIDEO)Kompletnu neprijatnu situaciju pogledajte u video snimku:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>