Lepota

Ljubav

Transformacija! Nekada je dovoljno da se samo promeni frizura!

Zdrava i negovana kosa, ukras je svake žene! Neverovatna transformacija! Nekada je dovoljno da se samo promeni frizura i da izgledate potpuno drugačije, sveže i lepše!

Transformacija! Nekada je dovoljno da se samo promeni frizura! Screenshoot/Instagram



Dobra frizura i boja kose, mogu da vas podmlade, učine da koža lica izgleda svežije, pa čak i da pojednostavi bjuti rutinu.

Iako se često tvrdi da žene kad su nesigurne i neraspoložene, prvo što menjaju je kosa, činjenica je da dobar izbor frizure zaista može da učini da izgledate kao druga osoba.

Nekad nam se učini da je tuđe slađe, ali ako vašoj prijateljici dobro stoji crvena kosa, ne znači da će i vama. Frizura nije samo kosa već je nekad i oličje karaktera te osobe.

Sa druge strane, nije ni svaka dužina kose za svakoga. Duga kosa bez oblika može da “proguta” lice i umesto da istakne sve lepe crte, potpuno ih sakrije.

Nekad možda želimo dugu kosu ali se sama vlas krza i lomi te često imamo “bičeve” umesto lepe frizure.

Na sledećim primerima, uverićete se u moć transformacije i to samo promenom frizure. Možda vas inspiriše da i sami probate nešto novo i osvežite izgled.


 


Da, kao što smo već rekli, duga kosa jeste lepa ali samo kad je negovana, sjajna i kad ima volumen. Frizura, ako se to tako uopšte i može nazvati,  gde su vlasi slepljene, bez života, nikako nije bio dobar izbor za ovu damu.

Takože, znate šta kažu za šiške – ukoliko odaberete pravi oblik za svoje lice, mogu vas potpuno podmladiti. Zato je ovaj lepršavi lob stil sa šiškama sjajan izbor za ovu devojku.


 


Mnoge dame plaše se kratke kose jer uglavnom smatraju da kratka kosa ne može biti dovoljno ženstvena.

Iako se neki ne bi složili da je ovakva frizura bolji izbor za mladu devojku sa slike iznad, morate priznati da joj se sa kratkom kosom, prelepe crte lica jasnije vide, a sama frizura je izuzetno romantična.


 

Za velike promene, nekad treba malo više hrabrosti, ali, dobar paž je milion puta bolji od beživotne kose bez volumena.


 

Ukoliko volite retro lukove, nemamo ništa protiv. Ipak, duga kosa bez oblika, odnosno ravno sečena, nekad ume da postari. Dugi lob paž, sjajan je izbor za ovu mladu damu jer se na konkretnom primeru vidi da sada zaista izgleda kao devojka svojih godina.



 

Poigravanje sa različitim stilovima u farbanju, pogotovo ako je nestručno izvedeno, može dovesti do oštećenja kose. Ne postoje magične formule koje bi mogle da oporave krajeve spržene blanšem.

Tu nažalost pomažu samo makaze. Na taj način, pomoćićete joj da raste zdravija i jača.


 

Možda stoji da se “plavuše bolje zabavljaju” ali, ovakva plava nijansa kose nikome ne laska.

Umesto da nosiste na glavi nešto što više liči na slamu nego na kosu, bolje je da se prepustite profesionalcima i odaberete i pravu nijansu i odgovarajuću dužinu. Pa zar ne izgleda sada i zdravije i poletnije?



 

Damama u određenim godinama, često savetuju svetlije nijanse. Ipak, to ne znači da plava treba da bude vaš jedini izbor.

Zato, ne okolišajte! Vreme je za promene a dobra stvar kod kose je što raste.

Izaberite novi stil i pravu boju i videćete koliko će to uticati na vaše samopouzdanje!

Pogledajte u nastavku još nekoliko primera sjajanih transformcija.





 

Najbolji šminkeri se kunu u ovaj trik! Proizvod od 150 dinara!






 


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: objektiv.rs

Povezane vesti:


>