Style

Ljubav

Mesečni horoskop za avgust: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca prouzrokovaće udaljavanje kod nekih parova. Mesečni horoskop za avgust 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu, po pitanju posla, ljubavi i zdravlja.

Mesečni horoskop za avgust: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus



STRELAC:

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur na početku avgusta pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Bićete suočeni sa teškoćama na polju platnog prometa i na polju finansija uopšte, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Izbegavajte nove investicije i velike finansijske transakcije, a isto tako izbegavajte i da se zadužujete i podižete kredite jer bi vam to donelo velike pritiske kao i mogućnost većih gubitaka. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas dodatno upozorava da ne ulazite ni u kakve rizične poslove i investicije jer bi vam to moglo naneti štetu i ozbiljne gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, dizajna, industrije i turizma. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i motivisaće vas da usmerite napore u stručno usavršavanje i sticanje veština koje će vam omogućiti uspon u karijeri. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam bolji osećaj za rešavanje finansijskih teškoća koje će vas pritiskati. Uspećete da poboljšate platni promet. S druge strane, kvadrat Marsa sa Plutonom izazvaće nova previranja i dovesti vas u opasnost od novih gubitaka.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom. Dobićete podršku od strane vaših nadređenih, kao i od stručnih osoba za bržu realizaciju projekta u koji ste uložili veliki deo vašeg vremena, iskustva i kreativnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima transporta, turizma, ugostiteljstva i zabave. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i vaše polje posla i karijere. Pružiće vam se pogodnosti za pokretanje novih projekata koji vam mogu doneti uspon u karijeri. Bićete odlično organizovani i dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtevaju pažnju na detaljima. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i donosi vam blokade na polju finansija, što će vas znatno usporiti.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima ekonomije, pravosuđa, zdravstva i prosvete. Sezonski poslovi vam neće doneti očekivane dobitke.


Ljubav:


Ako ste u vezi:

Opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera, kao i nesuglasice, pa i svađe u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete skloni da zauzimate suprotne stavove i mišljenja u mnogim zajedničkim temama. Potrudite se da pronađete zajednički prihvatljiva rešenja, kako biste ublažili napetosti.

Druga polovina avgusta doneće vam više motivacije i ideja kako da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom. Vaše predloge u vezi zajedničkog vremena i zabavnih aktivnosti će vaš partner većinom prihvatati. Uspećete da se dogovorite i oko ulaganja novca u ostvarenje zajedničkih ciljeva. Složićete se oko novih planova. Prijaće vam kratka putovanja.

Ako ste slobodni:

Razmišljaćete koji taktiku da upotrebite kako biste privukli pažnju osobe koja vas privlači. Osećaćete kako nemate dovoljno motivacije da se trudite oko drugih ljudi i kako bi vam više odgovaralo da se neko oko vas konačno bar malo potrudi i pokaže vam da želi da vam se emotivno približi. Druga polovina avgusta biće vam pogodna upravo za zajedničke aktivnosti i česte susrete i razgovore sa osobom koja vam se dopada. Pojaviće se emocije i mogućnost da uđete u vezu.

Nešto stariji Strelci će ući u avanturu sa osobom koja ih fizički privlači i uživaće u zajedničkoj zabavi. Strasti će biti pojačane ali će se pojaviti i obostrana osećanja. Ono što je delovalo kao prolazna avantura, postaće ozbiljna veza.


Zdravlje:

Mada će vaše zdravlje biti većim delom stabilno, bićete pojačano podložni stresnim okolnostima, što će slabiti vaš imunitet i donositi vam povremene psihosomatske reakcije. Neophodno je da svakog dana izdvojite više vremena za psihofizičku relaksaciju. Iskoristite slobodno vreme da se što više krećete, ako je moguće u prirodi i na čistom vazduhu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične ali lake za probavu. Jedite više povrća, posebno zelenog, kao što su zelena salata, brokoli, spanać, tikvice, kupus, paprika i rukola. Paradajz, krompir i šargarepu jedite umereno. Sočivo i pasulj će vam prijati. Od voća jedite dinje, lubenice i urme. Ribu i meso jedite umereno, kao i mlečne proizvode i hleb.



JARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom i prouzrokovaće mnogo nesporazuma i napetosti u odnosima sa poslovnim partnerima. Jedno partnerstvo će biti teško održati i može se dogoditi da se raziđete u interesima i prekinete saradnju. To će vam naneti štetu i gubitke. Imaćete smanjen broj klijenata. Kvadrat Sunca sa Uranom vas upozorava da ne ulazite u rizične poslove i da se ne zadužujete. Platni promet će vam biti otežan. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam zastoje i odlaganja u završnom delu prioritetnih projekata. Ako imate sopstveni posao, donosićete ishitrene odluke zbog kojih možete imati gubitke. Merkur 5. avgusta ulazi u znak Lava, što će vam omogućiti da efikasnije planirate i da se bolje organizujete u rešavanju teškoća u oblastima platnog prometa i na polju novca. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i omogućiće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i bolju koordinaciju sa saradnicima. Kvadrat Marsa sa Plutonom 13. avgusta donosi vam nova odlaganja planiranih rokova.

Sunce i Merkur će u drugoj polovini avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti mogućnost da dovršite i nadoknadite sve što je bilo odloženo od važnih i prioritetnih radnih zadataka. Imaćete veliki motivaciju i mnogo energije, a pokazaćete i da ste sposobni da rukovodite i donosite ispravne i efikasne odluke. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device, što će vam olakšati da dobijete podršku koja vam je neophodna od strane nadređenih i radnih kolega za realizaciju novih planova. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do novih zastoja u radu i do neslaganja sa nadređenima u vezi velikih i dugoročnih poslova. Teškoće vas očekuju u oblastima građevinarstva.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima administracije, trgovine, menadžmenta i ugostiteljstva. Budite pažljivi kada se radi o privremenim poslovima.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura koji prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Plutonom i Saturnom doneće vam osetno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Zauzimaćete suprotne stavove oko važnih stvari u vašoj vezi. Bićete sumnjičavi i skloni da partnera optužujete da je neiskren prema vama. Izbegavajte da budete represivni i previše zahtevni. Potražite kompromis.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će dovesti do postizanja kompromisa. Pokazaćete više nežnosti, topline i osećanja prema partneru. Posvetićete više pažnje porodičnim pitanjima. Krajem meseca opozicija Venere sa Jupiterom dovešće do emotivnog nesklada u vezi ali ćete moći to da rešite jer ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se emotivno zatvoreno i više će vam odgovarati da budete jedno vreme sami. Osobe koje vam budu slale signale da im se dopadate neće se vama dopadati. U drugoj dekadi avgusta će jedna osoba probuditi vaše strasti i privući će vas fizički, što će dovesti do početka uzbudljive avanture. Odlično ćete se slagati u intimnim odnosima, a već krajem meseca ćete početi da osećate i emotivnu povezanost. Započećete vezu koja se može pokazati ozbiljnom i na duže staze.

Nešto stariji Jarčevi će imati utisak da im ništa ne ide u ljubavi jer će nailaziti na zid od osobe koja im se dopada. Sredinom meseca će upoznati nekog novog ko će u njima probuditi osećanja i pokrenuti ih na akciju. Moguća je veza.


Zdravlje:

Imunitet će vam biti slab u prvoj dekadi avgusta. Lako ćete se zamarati i bilo bi dobro da izbegavate preterane napore. Više se odmarajte. Bićete podložni bolovima u leđima i kolenima. Od sredine meseca će vam se zdravlje poboljšati i preporučuje vam se da se više krećete, da svakodnevno praktikujete šetnju i lakše fizičke aktivnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i proteina. Ribu, meso i jaja možete uzimati svakodnevno ali u umerenim količinama. Izbegavajte crveno meso i pečeno na roštilju i ulju. Jogurt, kiselo mleko, sir, žitarice, crni hleb i testenine možete jesti za doručak. Najviše vam je potrebno sveže voće i povrće. Unosite magnezijum i vitamin B i E.


 

Mesečni horoskop za avgust: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

 

Mesečni horoskop za avgust 2020 godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!





VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Nailazićete na neslaganja sa radnim kolegama, suočavaćete se sa spletkama, velikom količinom lažnih informacija i teškoćama koje će remetiti ostvarivanje vaših planova. Vaši tajni neprijatelji vam mogu naneti štetu i gubitke. Kvadrat Sunca sa Uranom doneće vam iznenadne teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima i nadređenima, što će dovesti do odlaganja važnih rokova. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom. Čuvajte se glasina koje će kružiti iza vaših leđa sa ciljem da vam kompromituju ugled. U poslovnim pregovorima dobro proverite sve što vam deluje nejasno, a u trgovačkim poduhvatima se pazite da vas neko ne prevari. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam povoljne prilike da započnete novo poslovno partnerstvo, sklopite novi ugovor i ostvarite uspeh na polju javnosti. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i pružiće vam mogućnosti da proširite vašu ponudu usluga, posebno ako se bavite oblastima lepote kao što su frizerske i kozmetičke usluge.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom, što će vam doneti teškoće zbog neproverenih informacija, a u pregovore oko novih poslova umešaće se treća strana koja će raditi protivno vašim interesima. Sunce i Merkur će praviti trigon sa Marsom u drugoj dekadi meseca, što će vam doneti podršku od strane nadređenih i jedne osobe na višem društvenom položaju za sklapanje profitabilnog poslovnog partnerstva. Uspećete poslovne pregovore u kojima ste imali teškoće da preokrenete u svoju korist. Venera i Merkur će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i omogućiti vam bolji platni promet i veću zaradu. Mars u kvadratu sa Saturnom doneće vam velike prepreke u pokušaju pokretanja tajnih planova.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u javnom ili ekonomskom sektoru, zdravstvu, pravosuđu, kao i u oblasti usluga. Honorarni poslovi vam neće doneti očekivanu dobit.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Uranom u prvoj dekadi avgusta doneće vam nesuglasice sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza i raspodele kućnih poslova. Sredinom meseca ćete uspeti da se dogovorite oko svega što vam je u prethodnom periodu pravilo probleme. Pružaćete podršku i pomoć jedno drugom. Vodićete dinamične, iskrene i intimne razgovore.

Konjunkcija Merkura sa Suncem sredinom avgusta motivisaće vas da predložite partneru nove zajedničke ciljeve i aktivnosti koje biste mogli da upražnjavate u slobodno vreme. Imaćete i konstruktivne predloge u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Vaš partner će se složiti sa većim delom vaših predloga. Imaćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture i osećaćete pojačanu potrebu da se više krećete i da više vremena provodite sa društvom i van kuće. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim načinom komunikacije, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Sredinom meseca ćete spontano započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem. Veza će biti površna u početku, sa mogućnošću da bude duga i ozbiljna.

Nešto starije Vodolije će iznenada odustati od osobe kojoj su duže vremena pokušavali da privuku pažnju. Zaljubiće se u osobu koju će upoznati preko prijatelja. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo će ući u vezu koja će biti puna podsticaja.


Zdravlje:

Tokom prve polovine avgusta, a delimično i u drugoj polovini, bićete pojačano osetljivi na stres. To će dovoditi do čestog zamora, pospanosti, moguće i glavobolje i drugih psihosomatskih simptoma. Potrebno je da se više odmarate i da slobodno vreme koristite za psihofizičku relaksaciju u vidu šetnje i odlaska u prirodu. Moguća je slaba cirkulacija i bol u leđima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne i koje sadrže vlakna za lakšu probavu. Od voća jedite lubenice, banane, kivi, grožđe i pomorandže. Od povrća će vam prijati mladi grašak, brokoli, šargarepa, spanać, sočivo i pasulj. Meso jedite umereno, a ribu više puta nedeljno. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i grickalice. Pijte više vode.


RIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur na početku avgusta pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Doći će do razilaska u interesima sa pojedinim saradnicima, što bi moglo dovesti do prekida jedne važne i dugogodišnje saradnje na vašu štetu. Izbegavajte da ulazite u rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite zabavom, ugostiteljstvom i dizajnom. Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neočekivanih obrta u pregovorima sa jednom osobom na položajima gde ćete izgubiti podršku na koju ste se oslanjali. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće teškoće na polju finansija. Nedostajaće vam sredstva za nastavak jednog timskog rada, a sa pojedinim saradnicima nećete moći da postignete sporazum o raspodeli zarade. Merkur će 5 avgusta ući u znak Lava, što će vas činiti dobro organizovanim na polju usluga i u saradnji sa radnim kolegama. Pokrenućete nešto novo na polju usluga. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će pojačati vaše kreativne sposobnosti i otvoriće vam mogućnosti za uspeh u svemu gde se od vas traže kreativne ideje i rešenja. Ostvarićete korisne kontakte.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Jednu saradnju ćete prekinuti zbog nerešenih međusobnih finansijskih obaveza i pokušaja obmane od strane druge strane, na prilično neprijatan način. Sunce i Merkur će sredinom meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam kroz dobru organizaciju. Planiranje, stručnost i autoritet doneti dobitke kroz oblasti usluga. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device, što će vam pružiti mogućnost pokretan ja novih projekata na polju javnosti, kao i mogućnost započinjanja novih partnerstava i sklapanja novih i isplativih ugovora. Kvadrat Marsa sa Saturnom prouzrokovaće nove zastoje i novčane gubitke u saradničkim odnosima i velikim poslovima.

Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u sektoru administracije, trgovine i uslužnih delatnosti. Poslovi u logistici i velikim trgovačkim lancima biće vam lako dostupni.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca dovešće do udaljavanja i zahlađenja u odnosima sa partnerom zbog vaših čestih odsustvovanja od kuće i prisustvovanja raznim društvenim aktivnostima. Vaš partner će se osećati zapostavljeno. Imaćete različite potrebe u pogledu zabave i razonode. Potražite zajednički prihvatljivo rešenje. Druga polovina avgusta će vam doneti više razumevanja i poboljšanu komunikaciju sa partnerom. Prevazići ćete nesuglasice. Merkur će 20. avgusta ući u znak Device i vaše polje ljubavi, a kako je Merkur ovde u sedištu i snažan, ostvarićete željeni sklad i stabilnost u ljubavi. Prijalo bi vam da odete negde na odmor zajedno i dobro se provedete .
Ako ste slobodni:

Početak avgusta donosi vam napetosti i razočaranja. Osoba koja vam se dopadala pokazaće svoje pravo lice i prirodu manipulatora, pa ćete se osećati obmanuto i na neki način iskorišćeno, što će vas okrenuti na drugu stranu. Sredinom meseca upoznaćete nekog novog ko će vam se dopasti već na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate, izlazite i razgovarate o raznim zajedničkim temama. Pojaviće se emocije i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Ribe će se ponašati ishitreno na početku meseca u nameri da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Kada shvatite gde pravite greške, razradićete taktiku i u trećoj dekadi meseca ćete uspeti da osvojite srce vaše simpatije.


Zdravlje:

Bićete osetljivi na stres i na velike vrućine u prvoj dekadi avgusta. Potrebno je da se više odmarate, da izbegavate izlaganje jakom suncu i da uzimate više tečnosti i vitamina. U drugoj polovini avgusta bićete stabilnog zdravlja. Imunitet će vam biti pojačan i imaćete volju da se više krećete i bavite fizičkim aktivnostima. Prijaće vam boravak u prirodi.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica kao što su riba, posebno morska, zatim pileće ili ćureće belo meso, tvrdi sirevi, jogurt, masline, integralni hleb i jela od ječma i kukuruza. Od povrća jedite sočivo, grašak, tikvice, praziluk i šargarepu. Od voća jedite lubenice, dinje, grožđe, kajsije i urme. Izbegavajte grickalice i brzu hranu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>