Style

Ljubav

Mesečni horoskop za avgust: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za avgust 2020. godine! Neki će nailaziti na ogovaranja i spletke na poslu... Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu, po pitanju posla, ljubavi i zdravlja.

Mesečni horoskop za avgust: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus
LAV:


Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u poslovima koji obuhvataju usluge i u kojima nemate dovoljno iskustva. Zbog smanjenog broja klijenata može se dogoditi da iz vaše ponude izbacite pojedine usluge. Pregovori koje ste započeli iza zatvorenih vrata neće uspeti. Nailazićete na ogovaranja i spletke od strane kolega na poslu. Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima. Ako imate sopstveni posao bićete skloni ishitrenim potezima i korišćenjem neproverenih metoda kako biste dokazali svoj autoritet, a to vam može naneti štetu. Merkur će 5. avgusta ući u vaš znak i počećete da pravite nove planove. Poboljšaćete organizaciju vaših obaveza, kao i komunikaciju sa saradnicima. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti uvide u stvari koje su vam nedovoljno jasne, kao i u skrivene spletke tajnih neprijatelja, pa ćete moći da ih eliminišete. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam otežavati promet robe i novca sa inostranim partnerima.

Uran će 15. Avgusta krenuti retrogradno što će dovesti do sporijeg uvođenja novih tehnologija i metoda u vaš način poslovanja. Sunce i Merkur će u drugoj dekadi meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da obezbedite potrebnu podršku za neometan razvoj prioritetnih zadataka i da poboljšate odnose sa nadređenima. Sekstil Venere sa Uranom doneće vam uspeh i dobitke ako se bavite oblastima zdravstva ili dizajnom. Merkur ni Sunce na početku treće dekade avgusta ulaze u znak Device i donose vam povoljne mogućnosti za poboljšanje finansijskog stanja. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje i gubitke ako se bavite turizmom, transportom, građevinarstvom i teškom industrijom.

Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u finansijskom sektoru, kao i da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta dovešće do razilaska sa partnerom u pogledu zajedničkih planova. Zbog toga ćete se povući u sebe i izbegavaćete razgovore sa partnerom, a partner će vas pritiskati da pristanete na njegove želje. Jedino rešenje je da postignete kompromis. Nakon kraćeg opiranja, uspećete da prevaziđete nesuglasice.

Tokom druge polovine avgusta uživaćete u zajedničkoj zabavi i dobrom provodu. Imaćete dovoljno vremena koje ćete moći da provodite zajedno. Biće pojačana vaša strastvenost, što će prijati vašem partneru. Mars će 24. Avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti nova neslaganja, ovog puta ozbiljnija. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade avgusta upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom, dobrim raspoloženjem i otvorenošću na teme koje vas oboje interesuju. Počećete neobaveznu komunikaciju, kasnije i viđanje, a nakon toga će doći i do emotivnog zbližavanja, kao i do ulaska u intimne odnose. Mada ni vi ni druga osoba nećete biti spremni za ulazak u emotivnu vezu tako brzo, shvatićete da vaš odnos nije sam prolazna avantura. Očekuje vas skladna veza puna dinamike.

Nešto stariji Lavovi će upotrebiti sav svoj šarm i veštinu da privuku pažnju osobe koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Uspećete da vašu simpatiju zavedete i da započnete emotivnu vezu punu strasti i zajedničkih interesovanja.Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo većim delom avgusta zbog nepovoljnih aspekata Merkura i Marsa ka planetama u vašem polju zdravlja. Na prvom mestu ćete biti izloženi stresnim okolnostima koje će izazivati psihosomatske reakcije, pa je neophodno da se više odmarate. Mogući su bolovi u leđima, variranje krvnog pritiska i želudačne smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorične nutritivne vrednosti kao i one koje su lake za probavu. Jedite više voća kao što su lubenice, dinje, ananas, urme, kivi i avokado. Od povrća uzimajte krompir kuvan na pari, uz šargarepu, spanać i papriku. Od mesa jedite pileće belo. Pirinač i hleb uzimajte umereno. Sladoled će vam prijati.DEVICA

Posao:


Drage Device,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, a to bi moglo da dovede do prekida važne saradnje zbog rizičnih poteza koje ćete biti skloni da pravite, a što će naneti štetu i moguće gubitke u saradničkim odnosima. Na neslaganja sa saradnicima će naglašeno uticati kvadrat Marsa sa Jupiterom, a ovaj aspekt će vam doneti i teškoće u platnom prometu koje će vas ometati u prioritetnim radnim zadacima. Izbegavajte rizike i držite se samo proverenih metoda. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam mogućnosti da započnete sa dogovorima i pripremama iza zatvorenih vrata u vezi jednog projekta koji bi povoljno uticao na vašu karijeru. Imaćete uspeha ako se bavite radom u zdravstvu. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i pomoći će vam u rešavanju teškoća na polju saradnje. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom i može dovesti do blokade na računu ili finansijskog gubitka. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim licima i da se bavite nečim u poslu za šta niste dovoljno stručni jer ćete pretrpeti štetu.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti podršku u rešavanju teškoća na polju platnog prometa. Bićete bolje organizovani, vaši potezi će biti konstruktivni, bićete snalažljivi i imaćete pomoć vaših nadređenih. To će vam doneti dobitke. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u vaš znak. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i možete ostvariti napredak u karijeri. Očekuju vas dobiti ako imate sopstveni biznis. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava na nove rizike i probleme na polju platnog prometa. Nailazićete ponovo na blokade, pa je neophodno da po svaku cenu izbegavate prihvatanje bilo kakvog rizika.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga, trgovine, administracije i zdravstva. Privremeni i honorarni poslovi vam se ne preporučuju u ovom mesecu.Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi avgusta doneće vam svađe i sukobe sa voljenom osobom. Nećete se slagati oko ulaganja zajedničkih finansija i oko potreba za zabavom. Vašem partneru će biti neophodna pojačana pažnja sa vaše strane i da pokažete da vam je stalo tako što ćete pristati da ulažete sredstva u poboljšanje uslova zajedničkog života.

Venera će u trećoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera zbog toga što ćete oboje više vremena provoditi sa prijateljima. To će prouzrokovati emotivno zahlađenje u vašem odnosu. Može doći i do sklonosti ka flertu sa drugim osobama. Na sreću, uspećete da rešite nesuglasice do kraja meseca.

Ako ste slobodni:

Avgust vam je pogodan mesec ako ste raspoloženi za prolazne avanture. Nije preporučljivo da mnogo očekujete. Osoba u koju ste zaljubljeni pružiće vam mogućnost da s njom budete u tajnoj vezi, ali ćete se tako osećati iskorišćeni jer će naglasak biti samo na intimnim odnosima bez emocija od strane vaše simpatije. Može vam se dogoditi i da uđete u vezu sa osobom koja je sklona paralelnim vezama. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati za ulazak u vezu.

Nešto starije Device će uložiti mnogo vremena i upotrebiti sve svoje veštine da bi privukli pažnju osobe koja im se dopada. Mada ćete u tome uspeti, ubrzo ćete se razočarati jer ćete otkriti da vaša simpatija ima tajnu vezu.Zdravlje:

Preporučuje vam se odlazak u banju ili fizioterapiju ukoliko osećate jače smetnje u leđima i kolenima. Zdravlje će vam biti osetljivo, zbog čega je potrebno da provodite više vremena u prirodi na čistom vazduhu i da radite rekreativne fizičke vežbe za bolju kondiciju. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu jer će vam koža biti osetljiva i može doći do ekcema.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vitaminima i proteinima koji su neophodni za jačanje imuniteta organizma. Naročito će vam biti potrebni B6, A i D vitamin. Jedite ribu i morske plodove, sveže voće i povrće u većim količinama. Mlečne proizvode, hleb i testenine uzimajte umereno. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i alkoholna pića.

 

Mesečni horoskop za avgust 2020 godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

VAGA:


Posao:

Drage Vage,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što će dovesti do zastoja i odlaganja završetka velikih i prioritetnih poslova zbog nemogućnosti nabavke potrebnih sredstava i teškoća u organizovanju, planiranju i kontaktima sa dobavljačima, saradnicima i partnerima. Uz sve to će doći i do neočekivanih teškoća u platnom prometu i sukoba sa nadređenima, zbog kvadrata Sunca sa Uranom. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam teškoće u javnim poslovima, u odnosima sa klijentima, a nailazićete i na pravne teškoće. Nije dobro vreme za sudske sporove. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam pogodnosti za unapređenje saradnje sa velikim preduzećima, kao i za ostvarivanje obostrano korisnih dogovora sa saradnicima. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da lakše obavljate planirane aktivnosti i dogovore. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Zbog neispunjenih rokova, može doći do prekida jednog partnerstva na vašu štetu.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da prevaziđete prepreke na koje ste nailazili u poslovanju i da se usaglasite sa naređenima od kojih ćete dobiti podršku. Ovo će vam omogućiti da poboljšate poslovna partnerstva i saradničke odnose. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i omogućiće vam da pokrenete poslove koje ste pripremali u tajnosti. Očekuje vas uspeh ako se bavite oblastima zdravstva i administracije. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do novih zastoja i odlaganja važnih rokova, kao i do ponovnih teškoća u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. To će se negativno odraziti na vaš napredak u karijeri.

Nezaposlene Vage će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, saobraćaja, prosvete i u poslovima gde se traži smisao za dizajn i kreativnost.Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj polovini avgusta kvadrate sa Jupiterom i Plutonom koji prolaze kroz vaše polje doma i porodice. Biće ovo težak mesec za vas po pitanju emotivnih i porodičnih odnosa. Suočite se sa stvarima koje ste dugo odlagali i potrudite se da ih rešite uz kompromis sa voljenom osobom. U protivnom će doći do udaljavanja.

Mars će u drugoj polovini avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće vaš odnos sa partnerom na korak do raskida. Sa partnerom nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva i zauzimaćete različite stavove oko zajedničkog života i međusobnih potreba u vašem odnosu. Očekuju vas svađe i zahlađenje ako se na vreme ne pobrinete da rešite neslaganja.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se prilika za prolaznu avanturu ali je važno da budete svesni da osim fizičke privlačnosti i pojačanih strasti, sa osobom sa kojom uđete u avanturu nećete imati ništa zajedničko i da neće doći do pojave istinskih emocija. Umesto toga će vaš odnos biti pun uzbuđenja ali i suprotstavljenih stavova, pa i povremenih sukoba. To će dovesti do prekida ove veze do kraja meseca. Druga mogućnost je da odlučite da ne ulazite u vezu, posebno ako želite da veza bude duga i ozbiljna.

Starije Vage će privući osoba koja će im delovati kao pravi izazov. Osim jakih strasti koje će ubrzo da se pretvore u revolt i pokušaj da drugoj osobi pokažete kako da vama ne može nekažnjeno da se poigrava, ništa značajno nećete iskusiti.


Zdravlje:

Prijalo bi vam da odete na duži odmor ne planinu gde je vazduh čist ili bilo gde u prirodu, van urbane sredine. Potrebno vam je da se odmorite od stresnih okolnosti, da imate dosta čistog vazduha i da možete da se krećete daleko od gradskih gužvi. To će pozitivno uticati na vaš imunitet. Od tegoba moguća je loša cirkulacija i disbalans hormona. To je prolazno.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu bogatu proteinima. Morska riba, uz povrće kao što je brokoli, blitva, spanać, keleraba, peršun i šargarepa prijaće vašem organizmu. Od voća jedite avokado, banane, lubenicu, dinju i mango. Sireve, masline, hleb i meso jedite umereno. Potreban vam je C i B vitamin. Pijte više vode. Izbegavajte brzu hranu.ŠKORPIJA:

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što će vam doneti teškoće u dogovorima, planiranju i organizovanju važnih i velikih poslovnih projekata. Ako je vaš posao vezan za saradnju sa inostranstvom ili se bavite turizmom, transportom, trgovinom na veliko industrijskom ili građevinskom robom ili komunikacijama, nailazićete na prepreke koje mogu da vam nanesu gubitke. Biće neophodno da menjate vaše planove i način rada. Kvadrat Sunca sa Uranom doneće vam iznenadne nesuglasice sa nadređenima i poslovnim partnerima. Merkur će 5. Avgusta ući u znak Lava i vaše polje karijere, što će vam olakšati da se bolje organizujete i da uspešno isplanirate buduće radne zadatke. Imaćete uspeha ako se bavite komunikacijama, trgovinom ili ako imate sopstveni biznis. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više podrške od ključnih poslovnih partnera, kao i mogućnost nabavke neophodnih sredstava za prioritetne zadatke. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam može doneti gubitke u uslužnim poslovima.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti podršku od strane nadređenih u rešavanju teškoća na polju usluga. Imaćete uspeha ako se bavite servisom bele tehnike ili automobila, kao i ako se bavite zanatskim delatnostima. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i otvoriće vam pogodnosti za započinjanje nove saradnje koja će se pokazati uspešnom i doneti vam dobitke. Imaćete uspeha i u timskom radu. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do velikih neslaganja u pregovorima, zastoja u realizaciji planova i napetih odnosa sa radnim kolegama i nižim nadređenim osobljem. Oslonite se na intuiciju da biste izbegli ove teškoće.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu da se zaposle u oblastima javnosti, zdravstva i menadžmenta. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju i iskoristite što možete od ponude.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunce sa Uranom u vašem polju ljubavi dovešće do iznenadnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Nećete postići saglasnost u vezi zajedničkih ciljeva. Vašem partneru će smetati što ste usmereni na svoje ciljeve i poslovni uspeh jer će se zbog toga osećati zanemareno. Potrudite se da izbegnete svađe. Tvrdoglavi stav neće poboljšati situaciju.

Ulazak Venere u znak Raka 7. avgusta otvoriće vam mogućnost da sa partnerom otputujete na odmor, što bi vam pomoglo da rešite nesuglasice i uspostavite emotivni sklad. Venera će u drugoj polovini meseca praviti sekstil sa Uranom i unećete nešto novo i zanimljivo u vašu vezu, što će dovesti do zbližavanja. Izbegavajte da budete dvosmisleni i nejasni.

Ako ste slobodni:

Doći ćete u situaciju da ni sami niste sigurni šta hoćete u ljubavi. Više osobe će vas privlačiti, a to su osobe različitih karaktera i interesovanja. Niko od njih neće moći da se uklopi u vaše stvarne potrebe u ljubavi i sve što ćete uspeti da ostvarite je jedna ili dve avanture koje su prolazne i koje vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Od jedne osobe ćete očekivati više nego što je realno i to će dovesti do nesuglasica, svađe i raskida započete veze krajem meseca.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će ih privući svojom originalnošću. To je neko s kim možete imati u najboljem slučaju slobodnu vezu. Ako uđete u taj odnos bez previše očekivanja, ostvarićete intiman odnos koji će vam odgovarati.Zdravlje:

Kvadrati Marsa koji prolazi kroz vaše polje zdravlja sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom tokom ovog meseca dovešće do pada vašeg imuniteta i činiće vas podložnim upalama i povredama. Potrebno je da preduzmete preventivne mere. Biće vam osetljiv kadiovaskularni sistem, urinarni trakt, kolena, zglobovi i kičma. Više se odmarajte i izbegavajte stres.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su kalorične i bazne. Jedite više voća. Posebno će vam prijati voćne salate od lubenice, mandarine, maline, kajsije, kupine i ananasa. Od povrća vam se preporučuje grašak, brokoli, keleraba, šargarepa i zeleno lisnato povrće. Prijaće vam kukuruz, pšenične klice i jaja od prepelice. Izbegavajte meso sa roštilja.

 

Godina 2020. je za zaborav! Astrologija otkrivaju šta nas očekuje u 2021!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>