TV Show

Parovi

Indi i Iva: Žestok sukob mišljenja u emisiji Magazin In!

Pevačica Indira Aradinović Indi šokirala je voditeljku Sanju Marinković i njene gošće u emisiji kada je priznala da planira da ide na još jednu estetsku operaciju, jer je izgubila zadnjicu kada je smršala. Žestok sukob mišljenja u emisiji Magazin In! Indi Aradinović i Iva Štrljić u "klinču".

Indi i Iva: Žestok sukob mišljenja u emisiji Magazin In! Screenshoot/YoutubeIndi je išla na operaciju želuca i tad je umalo izgubila život, pa je zaprepašćujuće što ima hrabrosti da ponovo ide na operaciju.

Glumica Iva Štrljić htela je da pošalje poruku da fizički izgled nije bitan, već ono što nosiš u sebi, pa je došlo do sukoba.

- Kada će devojke da shvate da šarm i karakter osvajaju? - pitala je glumica.

- Nije istina, odmah ću da demantujem Ivu. Ja važim za nekog ko ima lepu glavu. Kada sam ugojena, nemam prođu... Sve pada u vodu. Pojavi se neka atraktivna, svi u nju. Mikrofon u ruke, svi u nju - dodala je Indi.

- Ja pričam o onome što čovek nosi kad se pojavi negde! Mora se sa sobom nosi neki život, nešto specifično, unutar sebe, to se pamti, to se ne postiže operacijom... - istakla je Iva.

- Slažem se sa tobom, ali praksa je drugačija. Ja sam javna ličnost, ja moram da ostavljam trag i fizički. Ne mogu da budem zanosna u XL-u - odgovorila je Indi.

- Nameće se mnogo na internetu taj fizički izgled, i onda kako neko ko je mlađi, pričam o sebi... I ja volim kad imam 10 kila manje... Mnogo se bolje osećamo i kad smo lakši i kad treniramo... - dodala je Ruža Rupić.

- Muškarci su debili, njima je sve kontra. Kad se ugojim, što si se ugojila, lepša si kad skineš kilograme. Nekima sam najlepša kako god. Kad smršam, zašto si smršala... Muškarci ne znaju šta hoće, oni su takvi... - istakla je Indi.

- Meni nikada nije bilo pitanje kilaže - nadovezala se Dušica.

- Ja sam ostala zatečena. Koji je to muškarac? Postavlja se pitanje kvaliteta tog muškarca, to nije džentlmen? Džentlmen mora da kaže samo sve najlepše! - pobunila se Iva.

- Ne pričam o udvaračima, pričam o Instagramu... I, najmanji problem sam imala sa udvaračima, najveći poslovno - odogovorila je Indi.

- Ja mislim da je nepristojno komentarisati bilo šta što se tiče tuđeg izgleda. Mene su češće komentarisale žene, nego muškarci - dodala je glumica.

- Ja krenem da radim svadbu, dođe muškarac razočarano i pita me: "Zašto sam se ugojila?" Tako je razočarano to rekao kao da sam mu drugacija, poludevojka - nadovezala se Indi.

- Moje drugarice su toliko harizmatične, da li imale 10 kilograma više, pet kilograma manje, one mogu da imaju koga hoće, samo zbog harizme - istakla je Ruža Rupić.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>