Region

Svet

Doživela nervni slom: Tanja Savić završila u hitnoj!?

Tanja Savić sve teže podnosi razdvojenost od sinova Maksima i Đorđa koji su sa njenim mužem u Australiji. Doživela nervni slom! Tanja Savić završila u hitnoj!?

Doživela nervni slom: Tanja Savić završila u hitnoj!? Screenshoot/InstagramKako avioni i dalje ne lete u zemlju kengura, pevačica Tanja Savić ne zna kada će moći da vidi i zagrli decu, a to sve teže podnosi! Živci su joj načisto popustili, a nedavno je imala i nervni slom! Kako kažu izvori za medije, završila je u Hitnoj pomoći!

„Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je ceo preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan“, priča izvor i dodaje:


 

„Toliko je bila potresena da nije htela ništa da jede, jedva smo je naterali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dečak duva svećice, doživela je nervni slom. Bukvalno je pomodrela u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su seli u automobil i odvezli je kod lekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek posle je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su deca sve na svetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Greota!”, priča Tanjina komšinica iz sela Radinac.


„To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomerim nastupe”, izjavila je pevačica!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Star/Alo.rs

Povezane vesti:


>