Region

Svet

Jelena Mrkić: Andrej nije zaslužio pobedu

Pevačica i učesnica "Survivora" Jelena Mrkić otkrila je u jednom intervjuu zašto je razočarana pobedom Andreja Maričića i koju je najveću grešku napravilo njeno pleme „Bahandi“.

Jelena Mrkić: Andrej nije zaslužio pobedu



"Pleme 'Bahandi', u kom sam bila i ja, bilo je fizički jače, poštovali smo reč jedni drugih, ali greška je što Andreja nismo izbacili kada je bilo vreme. Tako smo mu i omogućili pobedu. Andrejevo ponašanje me je veoma razočaralo u samom startu, jer je on ničim izazvan komentarisao nešto što nije imalo veze sa njim. Pred kamerama je govorio kako sam ja slaba u igrama, a nije me ni poznavao. Posebno me je povredilo to što mi u oči nije rekao šta misli o meni, možda mi ni tada ne bi bilo pravo, ali bih ga više poštovala. Međutim, mi smo sada sve to izgladili i ostali smo u odličnim odnosima“, kaže pevačica i dodaje da je odluku o glasanju promenila jer su je neki ljudi sa kojima je bila bliska mnogo povredili, ali naglasila i da je imala taktiku tokom celog rijalitija koju je menjala iz dana u dan.

"Naravno da sam imala taktiku, ja sam u privatnom životu vrlo temperamentna, oštra sam na jeziku i lako bih se posvađala, tako da sam odlučila da u ‘Survajveru’ budem vrlo povučena i da se priklonim nekom manjem klanu, u ovom slučaju to smo bile nas tri i ostale smo do kraja, izbacile smo sve muške članove Bahandija“, tvrdi pevačica koja je prema Goci Tržan imala predrasude pre odlaska na Filipine, a onda su postale veoma bliske i ostale u dobrim odnosima čak i nakon takmičenja.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>