Zadruga

Parovi

Sa Enom u kupovinu, pa na sastanak sa Majom! A kome se sada obraća Janjuš?

Marko Janjušević u gluvo doba noći poslao emotivnu poruku! Sa suprugom Enom u kupovinu, pa na sastanak sa ljubavnicom Majom Marinković! A kome se sada obraća Janjuš?  

Sa Enom u kupovinu, pa na sastanak sa Majom! A kome se sada obraća Janjuš?  Screenshoot/Youtube
Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je poslednjih nedelja "Zadruge" ostao upamćen po kuknjavi za ženom Enom koju je javno prevario sa Majom Marinković, sa kojom je skoro svakodnevno imao seksualne odnose uprkos tvrdnjama da se kaje zbog svojih postupaka, nastavio je da iskazuje svoje najdublje emocije svima koji ga prate.

Tako je sinoć, u gluvo doba noći, podelio stihove pesme "Sto je puteva i dana" jednog od svojih omiljenih pevača Aca Pejovića. Njegova emotivna pesma dirnula ga je pravo u srce, te nije odoleo a da ne ispiše deo refrena.


A kažu mi da srećna ti si i da imaš sve što nisi kraj mene imala, da ti ljubav samo treba, a ja molim Boga da ti ljubav ne da - stihovi su kojima je Janjuš sve bacio u rebus, budući da nije precizirao da li se obraća supruzi Eni, koju je mesecima javno varao na televiziji, ili pak doskorašnjoj ljubavnici Maji, koja ga je po izlasku iz "Zadruge" šutnula čim se uverila da i dalje sedi na dve stolice.
Podsećanja radi, javnost je ostala u šoku kada je paparaco našeg portala uhvatio Janjuša u porodičnoj šetnji sa ćerkom i suprugom, da bi isto veče otišao na tajno viđanje sa ljubavnicom Majom.


Tada su se žestoko posvađali, zbog čega je Marinkovićeva rešila da stavi tačku na odnos s neodlučnim preljubnikom i pošalje ga nazad kod žene.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>