Lepota

Ljubav

Maskara će biti prošlost! Duge i guste trepavice na prirodan način!

Ovakve trepavice pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Maskara će biti prošlost! Duge i guste trepavice na prirodan način! Da biste imali duže i gušće trepavice,  za početak bi trebalo da vodite računa o njima. 

Maskara će biti prošlost! Duge i guste trepavice na prirodan način! Svet Plus




Ne postoji ništa privlačnije i lepše u ženskom pogledu od dugih i gustih trepavica koje tom pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Ukoliko imate problem s opadanjem trepavica ili ako su retke i nedovoljno duge, ima načina da prirodno ubrzate njihov rast i popravite volumen.


Maslinovo ulje ili vazelin

Jedan od najefikasnijih trikova za ubrzanje rasta i poboljšanje kvaliteta trepavica je da nanesete maslinovo ulje ili vazelin na njih i ostavite tako preko noći. Isperite tek ujutro.


Vitamin E

Vitamin E je još jedan sastojak poznat po svojim svojstvima za brži rast trepavica. Nanesite ulje vitamina E na trepavice i to dva puta dnevno pomoću pamučnih tufera.  Savetuje se da se malo nanese ujutru, pre šminkanja i još jednom uveče posle uklanjanja šminke.

 

Posle ovih biljnih napitaka istopićete masne naslage i izgubiti stomak!





Ricinusovo ulje

Supenu kašiku ricinusovog ulja i supenu kašiku ekstrakta vanile dobro umešajte i nanesite na trepavice čistom četkicom od maskare.


Najbolje je da probate sve ove prirodne preparate, da biste videli koji je najbolji za vas i vaše trepavice. Samo budite strpljivi, jer rezultati ne mogu doći preko noći. 


Oprez

Da biste imali duže i gušće trepavice,  za početak bi trebalo da vodite računa o njima. Obavezno i prvo pravilo je da pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica.



Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>