Region

Svet

Verio se Andrej Maričić

Pobednik "Vip Survivora" Andrej Maričić verio se sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom i to na najoriginalniji mogući način.

Verio se Andrej Maričić



“Na steni koja se nalazila iznad ostrva Filipina, na kome smo boravili, našao sam prsten. Ta stena, koju smo zvali Zlatibor, bila je obavijena ogromnom travom, u kojoj sam našao školjku – koral u obliku prstena. Jedina pomisao koja mi je tada prošla kroz glavu jeste da je to znak da Mariju konačno ukradem od mame i tate. Tada sam sastavio i pismo u kome sam opisao kako se osećam svih ovih pet godina, koliko smo zajedno. Odabrao sam taj način da je zaprosim, jer nisam osoba koja voli uobičajene stvari i klasične veridbe sa klečanjem i kutijicom nakita,” - rekao je Andrej, kome je zapravo pravo ime Vladimir Vlajković.

Zbrka oko prezimena, ako je verovati mladom voditelju, neće biti nikakva prepreka za odlazak pred matičara: “Meni u dokumentima piše Vlajković, dok je Andrej Maričić samo pseudonim po kome sam postao poznat. Marija će možda zadržati svoje prezime. Nismo se dogovorili, a meni je najbitnije da smo zajedno.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>