Region

Svet

Lena Kovačević i dalje u bolnici: Pevačica progovorila o žrtvama korone!

Lena Kovačević i dalje u bolnici! Pevačica progovorila o žrtvama korone! Pevačica se obratila javnosti putem Instagrama i tada, a i tri dana kasnije, pa je navela da se bolje oseća, ali da i dalje ostaje na bolničkom lečenju.

Lena Kovačević i dalje u bolnici: Pevačica progovorila o žrtvama korone! Screenshoot/InstagramLena Kovačević i dalje je u bolnici, gde je hospitalizovana zbog upale pluća, a od simptoma je osećala jedino dvodnevnu malaksalost.

Pevačica se obratila javnosti putem Instagrama i tada, a i tri dana kasnije, pa je navela da se bolje oseća, ali da i dalje ostaje na bolničkom lečenju.

- Hvala vam svima na brizi i divnim porukama. Duboko, duboko sam ganuta ljubavlju koja je pristigla sa svih strana. Hvala Bogu, sve je bolje nego što smo mislili po ulasku, do daljnjeg ovde - gde se osećam dobro, zahvalna do neba na pomoći koja se svima ukazuje sa velikom pažnjom i ljubavlju - napisala je Lena.
- Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose... Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod... sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo - na prve simptome... Koliko sam do sada čula i shvatila, ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo svi, uz Božju pomoć - dodala je ona na Instagramu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>