Zadruga

Parovi

Izbacivanje : Edo Fetić i Mateja Matijević napustili rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Izbacivanje! Edo Fetić i Mateja Matijević napustili rijaliti Zadruga! Ovo je iznenadilo Draganu Mitar, koja je gostovala kod voditeljke Dušice Jakovljević, a priznala je da ima tremu.

Izbacivanje : Edo Fetić i Mateja Matijević napustili rijaliti Zadruga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Edo se iznenadio kada je ugledao svoju ljubavnicu u studiju, a ona mu je poletela u zagrljaj.

Gde si, Coki? - pitao je Edo.

Meni nema potrebe da mi se javljaš. Nema potrebe da mi pruža ruku zbog toga što je rekao da sam se muvala sa nekim na žurki - istakla je Sanja.

Nisi ti to dobro videla i čula, ja to nisam rekao - istakao je Fetić.








 


Ognjen je seo za crni sto i obavestio takmičare treće sezone rijalitija ko su 4 zadrugara koji posle drugog preseka imaju najmanje glasova publike.


Amidžić je podigao Mateju Matijevića, Erminu Pašović, Marka Janjuševića Janjuša i Mimu Živković. Ognjen je potom počeo da spušta redom takmičare koji za sada ostaju u "Zadruzi". Prva je bila Ermina, a zatim i Janjuš, a ostali su da stoje Mima i Mateja. Tara Simov bila je vidno nervozna, jer se plašila da će ispasti Matijević.


Ognjen je obavestio zadrugare da Mateja napušta Belu kuću, a Tara je jedva zadržala suze. Mateja se pozdravio sa zadrugarima, a Tara i on su se zagrlili, nakon čega je on ušao u auto i zaputio se ka studiju.


Nakon izlaska iz "Zadruge", Mateja Matijević je došao u studio voditeljke Dušice Jakovljević.

Ja sam se pripremio, zadovoljan sam, drago mi je što sam bio deo ovoga. Nisam razočaran - rekao je Mateja Dušici na početku.


Šta se dešava između Tare i tebe sad? - pitala je voditeljka.


Mi nismo u vezi već mesec dana, kod nas se to nije znalo. Evo, svađali smo se pre deset minuta, a pogledajte je sad. Kunem se, mi smo izmišljali razloge za svađu. Poseban jedan odnos, svađali smo se kao nenormalni, a toliko smo povezani. Ona je i na zidu napisala datum od kada nismo zajedno, od 21. juna. Pukla nam je priča, ne osećam da ćemo da uspemo napolju. Idem da se resetujem kod kuće, pa ću da vidim šta i kako, ne znam ništa više - odgovorio je Mateja, a na ekranu je mogao da vidi kako Tara plače, pa je počeo da guta knedle.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>