Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Mina Vrbaški i Zorica Marković napustile rijaliti Zadruga 3! (VIDEO)

Sinoć se odigralo još jedno izbacivanje! Mina Vrbaški i Zorica Marković napustile su rijaliti "Zadruga 3"! Pevačica je iznela svoje viđenje događaja u Beloj kući, a Mina se rasplakala u studiju jer je saznala nešto što ju je jako pogodilo.

Izbacivanje: Mina Vrbaški i Zorica Marković napustile rijaliti Zadruga 3! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeKada je napravljen prvi presek glasova "Zadrugu 3" je napustila Zorica Marković. Ona se pozdravila sa svojim cimerima, a onda je vrlo brzo stigla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević i bivših zadrugara Nataše Radan i Mirka Gavrića.Fenomenalno sam. Ja uvek dobijem par kilograma, ja sam opuštena, ovo smatram svojom kućom, danas nešto razmišljam, ja sam više sa Mićom nego sa mojim bratom. Ušla sam sto i nešto dana kasnije, to je moja greška, ali nisam zaista mogla. Nisam znala ko je sa kim, gde se ko premešta, to su se parovi izmenjali, dok sam ih pohvatala. Formirane su priče, a akteri govore sve. Ne mogu baš svaki put da skačem, a tu je Đedović koji je fantastičan, isto i Mića. Ponekad je bolje ćutati i slušati - rekla je Zorica Marković.


Mene su Edo i Dragana ubili, to je priča koja je mene razbila - dobacio je Mirko.


Mene su šokirali Maja i Janjuš. U prvoj sezoni smo imali sličnu situaciju, ali ovde on ima dete. Ja sam gledala od kuće, bila mu je Kruna u poseti, plakala sam dok sam gledala, ovo im nije trebalo u životu. On to nije trebalo da dozvoli, bruku i sramotu, pa ni Maja. Ovo ulaženje u veze, oni pobegli, ovi otišli, to je mene umirilo. Šta ja da skačem, kao da im je malo njihove muke. Seme krvavo... Imam ja dosta noviteta. Toliko ljudi to gleda, svaki pogled, gest, ušli su nam u to kako gledamo, ne može da se laže ništa, stvarno je bezveze. Oni su to svesno uradili, niko ih nije naterao. Jako mi je žao. Sa Mensurom sam ušla, mislila sam da ću sa njim biti najbolji prijatelj. Zašto se odjednom, za deset dana pretvorio u čudovište. Ali sad su se primirili, sad ispadoše najmirniji, ne svađaju se pred kraj rijalitija - navela je Markovićka.


Ako ćemo realno, Janjuš jeste stariji, njegov ulog je mnogo veliki, ali ni Maja nije naivna. Histerična je, on ništa ne radi, niko ne vidi šta on radi. Ja znam Majinog oca koji je dobar čovek, ja ne znam kako je on ovo preživeo. Ona meni izgleda kao dete kom ne daš igračku, onda kreće da se valja po podu ako nešto ne dobije. Ona je jasno dala do znanja da neće biti sa njim kad izađe. Ona njemu nije prva u rijalitiju, imali su s*ks svaki dan, čovek je u komadima, a ona može samo da kupi mrvice. On je nesrećan, nije mu dobro, ako bude imao uopšte koga da pogleda u oči. Mića svaljuje svu krivicu na Janjuša, a ona nikoga ne sluša. Ja sam sa Đedovićem pričala da se napolju prikazalo nešto za Janjuša i Šopićku, ali nisam znala koliko da pričam. Nema tu nešto da promakne, bojala sam se da ne pogrešim, ne želim da se to nešto prvo od mene čuje. Oni su se uplašili istine - rekla je Zorica.Ja sam Janjuševu ženu Enu upoznao pre 20 godina, njena sestra od strica mi je jako draga. Mislim da od toga neće biti ništa, ovo je ipak javno, sve se videlo, sve se zna, od te priče neće biti ništa. S jedne strane bih je i razumeo kada bi probala nešto zbog deteta, a da sam na njenom mestu davno bi već papire za razvod dobio - rekao je Gavrić.

 

Nastao je opšti smeh zbog haljine koju je poslao Taki! Ili neko drugi... 


Nakon Zorice Marković, noćas je "Zadrugu 3" napustila i Mina Vrbaški, koja je u trenutku preseka imala najmanju podršku publike. Minu su u studiju sačekali voditeljka Dušica Jakovljević i njeni bivši cimeri.


Teško mi je sad palo što smo se odvojili. Sve loše sam zaboravila. Poslednjih par dana, tek sad smo se opametili. Previše... Jao kakav je osećaj, idem kući, pod utiskom sam. Uvek neke komplikacije, svađe, zamerke, na pogrešan način. Mi smo ušli u vezu na način koji nije trebalo da se desi. Trebalo je prvo prijateljstvo da izgradimo, pa posle sve. Kako smo ušli, tako nas je i dočekalo. Ovih poslednjih dana smo pokušali jedno drugom da ulepšamo sve. Mnogo ga nisam slušala, bila sam bezobrazna, radila sam po svom, sve mi se obilo o glavu, videćemo kad izađe šta će biti. Ako se nešto desi, bolje da se rastanemo i da ostanemo prijatelji. Mama mi je poslala poruku, samo mi je napisala: "Hej" - rekla je Mina Vrbaški.


Svega smo se nagledali, scena kao nikada do sada. Rekao je on da će namerno da se pomiri iz inata. One scene su bile strašne. On ima tradiciju, patrijarhalnost, ima dobru dušu i bol koju nosi pretpostavljam da su traume iz detinjstva. Kad se sve sabere, odnos prema ženama je vrlo čudan. Ne može da se kaže da nije bio zaljubljen u Minu, ali sve kad se skupi i agresivnost koju poseduje... Ona je bila sve vreme zaljubljena, ali je bila nemoguća - navela je Zorica.


Bila sam sebična da pokažem emociju, jer smo ušli u vezu kako smo ušli. Onda sam počela da shvatam, a on je počeo da se hladi, svesna sam da sam za njegovo ponašanje samo ja kriva. Ja sam do toga dovela, sigurna sam da su to moji pogrešni potezi - navela je Mina Vrbaški.Koliko god da se ljuti, njihova veza je počela na nezdravoj osnovi, na inatu, na osveti, pogrešno, sve dođe na svoje. Mina je dobar čovek, ja nju volim, imam razumevanje, ali sve je jasno kao dan. Osvetila si se Vladimiru, on je imao strašne svađe sa njim, seti se kako je čovek diskvalifikovan, nije bilo emocija, vi ste se dogovorili na krevetu. Ista vam je namera bila da se Tomović diskvalifikuje. Znao je sve o tebi, onda pozivi, nisu mogli da vas osveste - rekla je Zorica.


Ne opravdavam ništa što sam uradila, toliko se kajem, ovako se nikad nisam ponašala. Ovo ponašanje je katastrofa - dodala je Mina.


Je l' ti stvarno misliš da će on tebi sve ovo da oprosti? Neće, veruj mi - rekla je Markovićka.


Oni se vole, ali njegova istina nije ono što on govori, nego što radi. Nema šanse da postoji muškarac njegovih godina da ne zna ko je Mina Vrbaški. On je pokazao ovakvo ponašanje jer je dobio instrukcije u pozivu sa bratom - rekao je Mirko.


Mina se nije sklanjala jer je bila zaljubljena. On je utripovao loše stvari koje ne postoje u kući. Sve svađe bile su zbog Mine, on je nju branio - rekla je Zorica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>