Zdravlje

Ljubav

Nutricionisti potvrdili: Kalcijum dvostruko ubrzava sagorevanje masnih naslaga!

Ukoliko rezultati u mršavljenju izostaju, možda ne unosite dovoljnu dozu ovog minerala. Nutricionisti potvrdili! U ovom se nalazi ključ za vitku liniju! Kalcijum dvostruko ubrzava sagorevanje masnih naslaga! 

Nutricionisti potvrdili: Kalcijum dvostruko ubrzava sagorevanje masnih naslaga! Svet PlusNeverovatno je kako nedostatak nekih elemenata i minerala utiče na rad našeg tela. Ukoliko rezultati u mršavljenju izostaju, možda ne unosite dovoljnu dozu ovog minerala.

 

Istraživanjem, nutricionisti su došli do zaključka da dovoljan unos kalcijuma može da udvostruči proces mršavljenja. 

 

U istraživanju su učestvovale dve grupe žena. One su se pridržavale iste dijete, koju su napravili iskusni nutricionisti. Jedina razlika je bila što je prvoj grupi ispitanika data dnevna norma kalcijuma, a drugoj nije. Tokom petnaest nedelja žene koje su uzimale dovoljnu količinu kalcijuma su izgubile šest suvišnih kilograma, dok je kod druge grupe zabeležen guboitak od samo jednog kilograma.

 

Četiri efikasna načina da pobedite zavisnost od slatkiša! Sigurno uspeva!


Na osnovu ovog eksperimenta, stručnjaci su zaključili da je nedostatak kalcijuma u ​​organizmu osnovna prepreka na putu do vitke linije. 

 

Osobe koje su u deficitu sa ovim mineralom, imaju češću potrebu za hranom. Kada telo nije snabdeveno kalcijumom mozak prima signal da mu je potrebna hrana.

 

Takođe, njegov manjak dovodi do intezivnog nakupljanja masti naročito na stomaku, a javlja se i povišen holesterol.Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>