Zadruga

Parovi

Zadrugovizija! Karaoke pobednici! Instagram, Facebook, sms...

Večerašnji spektakl otkrio je mnoge nove talentne u ,,Karaoke obračunu", a gledaoci su imali priliku da glasaju za svog favorita i preko društvenih mreža. Instagram i Facebook, zatim putem sms, a tu je bio i žiri, kao i novinarski žiri. Evo ko su karaoke pobednici...

Zadrugovizija! Karaoke pobednici! Instagram, Facebook, sms... Screenshoot/YoutubeNakon svih performansa zadrugara tokom ,,Karaoke obračuna", došlo je vreme da se proglasi pobenik. Veliki šef analizirao je sve glasove novinarskog žirija, a voditelja Dušica Jakovljević je pročitala.

Nakon sumiranih glasova, pobedu je odnela Anabela Atijas sa čak sveukupno 105 poena. Anabela je osvojila i bogatu nagradu.

 


Zatim je došlo vreme da voditeljka Dušica Jakovljević saopšti kako je publika glasala na Fejsbuku.

Pobedu u ovoj kategoriji odneo je Marko Miljković. On je dobio vredne nagrade, a zatim se zahvalio svima koji su glasali za njega. Podsetimo, Marko je večeras pevao pesmu Slobe Radanovića "Stjuardesa".

 

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je zadrugarima i pobednika večerašnjeg ,,Karaoke obračuna" putem SMS glasova.


Pobednik SMS glasova je Mensur Ajdarpašić - saopštila je Dušica.


Mensur je zbog svoje nagrade bogato nagrađen, a on se obratio svima. 

Najviše glasova žirija imao Lepi Mića, koji je ove noći pevao pesmu "Džeki i džoni". Mića je svojim nastupom podigao sve na noge ranije večeras i izazvao opšte oduševljenje.


 


 

Voditeljka Dušica Jakovljević otvorila je kovertu i saopštila zadrugarima ko je većinom glasova poneo titulu prvog mesta Instagram glasanja.

Pobednik Instagram glasanja je Iva Grgurić - saopštila je Dušica.

Iva Grgurić dobila je bogatu nagradu, a potom se zahvalila svima koji su glasali za nju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>