Region

Svet

Žika Jakšić osuo paljbu po Saši Popoviću: Uništio mi je život!

Producent i jedan od glavnih urednika "Grand produkcije" našao se u neprijatnoj situaciji kada je njegov prijatelj i kolega Saša Popović u emisiji uživo samoinicijativno izjavio da je Žika oboleo od koronavirusa. Žika Jakšić osuo paljbu po Popoviću! Uništio mi je život! 

Žika Jakšić osuo paljbu po Saši Popoviću: Uništio mi je život! Screenshoot/InstagramProducent i jedan od glavnih urednika "Grand produkcije" Žika Jakšić našao se u neprijatnoj situaciji kada je njegov prijatelj i kolega Saša Popović u emisiji uživo samoinicijativno izjavio da je Žika oboleo od koronavirusa. Time ga je doveo u neprijatnu situaciju jer je morao da odgovara porukom velikom broju ljudi zabrinutih za njegovo zdravstveno stanje.

Dve nedelje nakon samoizolacije Jakšić se vratio poslovnim obavezama i snimanju emisije "Nikad nije kasno", te otkrio da je želeo da se prvi obrati javnosti, a ne Saša Popović.

 

 Ja sam čekao rezultate tog drugog testa da bih se obratio javnosti i rekao, ali Sale je to kazao u emisiji. Ništa to nije strašno, ali mi je dva dana napravio pakao od života. Imao sam milion poziva i morao sam da se pravdam da mi je dobro, da mi ništa ne fali i ostale stvari - izjavio je Žika.

Igrom slučaja, saznao je da ima koronu nakon spontane odluke da ode kod lekara u momentu kada se testirala i Aleksandra Prijović.


- Aleksandra i ja smo bili na sahrani majke Ace Pejovića i dok smo putovali, okrenuo sam neke prijatelje i kako smo bili zajedno, odlučim i ja da uradim test. Kad smo uradili bris, ona je bila negativna na testu, a ja pozitivan.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>