Style

Ljubav

Ovan i Bik leto koriste za karijeru! A ova četiri znaka Zodijaka će se zaljubiti!

Ovan i Bik leto koriste za karijeru i to im je mudra odluka! A ova četiri znaka Zodijaka će se zaljubiti! Leto je vreme za ljubav, susrete, strast i romantiku. Različiti znaci drugačije doživljavaju leto, a proverite šta će se vama dešavati...

Ovan i Bik leto koriste za karijeru! A ova četiri znaka Zodijaka će se zaljubiti! Svet Plus



Ovan i Bik će ovo leto iskoristiti za karijeru i to im je mudra odluka. Ova dva znaka pokušavaće da iz prethodnih, propuštenih meseci izvuku maksimum. I uspeće u tome.

Rak

Rakovi su porodični ljudi, uvek spremni za ljubav. Sada je pravo vreme da se prepustite  strastima, pa se slobodno "bacite u lov". Venera, boginja ljubavi, je počela da se kreće direktno i 7. avgusta ulazi u vaš znak. Šta to znači?

Da je ovo leto u kojem ćete se strasno zaljubiti, a 3. avgusta razočarati, ali ubrzo rešiti nesporazum i, na kraju, ćete završiti u toplom zagrljaju rpave osobe.

Blizanci i Rak su puni energije i trebali da je iskoriste za učenje nekog novog posla, čitanje knjiga, obrazovanje i obogate svoju ličnost na neki način.


Devica

Uvek spremna za zabavu Devica će ovo leto "potrošiti" na flert, afere, osvajanje ljudi, prevaru sa kolegama,na sve što podrazumeva ljubav, seks, zavođenje, pa i romantiku. Ovo će biti nezaboravno leto za vas, a i sve ostale koji ga provedu sa vama.

Vodite računa, jer će vam sudbina dovesti zanimljivu osobu koja će, na početku, izgledati kao flert, a onda će se razviti poseban odnos kojiće trajati godinama.


Vaga će se čitavo leto osećati umorno i tražiće vreme za sebe.

 

Ljubavni horoskop za jul 2020: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!





Škorpija će ga, pak, provesti na iglama, u neizvesnosti i samo ukoliko dođe do samospoznaje završiće ga u plusu. Naime, sve se promenilo i škorpija je jedan od retkih znakova koji to ne uviđa, a osoba koja ima problem nije rasppoložena za ljubav.


Strelac

Ne zanemarujte činjenicu da su vam se ove godine zvezde uskladile na polju ljubavi i to morate da iskoristite. Ipak, da bi uplovili u srećnu vezu prvo mroate da raščistite postojeću, zar ne? Da li je veza u kojoj ste sada ona prava?

Kada Venera uđe u znak Rak, a to će se dogoditi u avgustu, pojaviće se osoba koja je vredna vaše pažnje. Nemojte da je izgubite, jer ćete se zaljubiti do besvesti. Ovakva prilika se retko pruža i ako ostanete u osrednjoj vezi i ne prigrabite sudbinu, kajaćete se  čitavog života. Jer, ova osoba je ona prava!

Jarac uvek pronađe način da sebi nađe posao u tome će uspeti i ovog leta. Osim rkatkim avantura neće se dogoditi ništa zanimljivije.

Vodolija je skoncentrisana na posao i sa takvim mislima ne izgleda privlačno ljudima koje sreće. Trud će se se, na kraju, isplatitil.

 

Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan, Bik , Blizanac, Rak, Lav, Devica!





Ribe

Došlo je vaših pet minuta. U svakom smislu. Proleće ste proveli sami i sada ste spremni za zanimljive susrete. Da bi se to dogodilo mroate da izađete napolje i vedrog osmeha krenete u osvajanje. Leto vam prija, ali tako će biti do sredine avgusta, a onda se ponovo sve zahuktava, što vama uopšte ne odgovara.


Dakle, zračićete tokom jula i avgusta i iskoristite taj period tako što ćete pronaći romantičnu osobu, a ne nekog ko je željan kratke letnje strasne avanture. Ne hvatajte se za prvu osobu, jer će se mnogi pojaviti i odaberite mudro!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>